Remaster van Luigi’s Mansion: Dark Moon in ontwikkeling

Remaster van Luigi’s Mansion: Dark Moon in ontwikkeling

Komt in 2024 uit op Nintendo Switch

Nintendo brengt volgend jaar een remaster uit op Nintendo Switch van Nintendo 3DS-game Luigi’s Mansion: Dark Moon.

Dat werd vanmiddag tijdens de Nintendo Direct aangekondigd. De oorspronkelijke 3DS-game verscheen in 2013. In Europa stond de game bekend als Luigi's Mansion 2, aangezien de game het origineel op de GameCube opvolgde. Op Nintendo Switch is Luigi's Mansion 3 uitgekomen.

Luigi's Mansion: Dark Moon verschilt van de eerst een derde game in de reeks omdat er niet één locatie wordt verkend, mara een reeks landhuizen waar Luigi voor Professor E. Gadd missies uitvoert. Logischerwijs komt de broer van Mario onderweg allerlei spoken tegen, die hij kan opzuigen met zijn speciale stofzuiger. Ondertussen moet hij stukjes van de Dark Moon verzamelen om vrede terug te laten keren in Evershade Valley en King Boo te verslaan.

De remaster moet ergens in 2024 uitkomen op Nintendo Switch. Een precieze releasedatum is er nog niet. Duidelijk is in ieder geval dat de graphics op de schop worden genomen voor de Switch-versie.

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tof!! Heb deze nooit kunnen spelen maar het begon wel te jeuken om een 3ds te regelen met de game... Zeer goed nieuws voor mij dus in ieder geval! :D

0
test

Heel tof ik heb twee weken terug luigi mansion 3 uitgespeelt. Ik vond die heel erg leuk om te spelen. Deze ga ik zeker halen!

0

Aanbevolen voor jou