Recente Pokémon Presents bevatte door fan gemaakte cover

Recente Pokémon Presents bevatte door fan gemaakte cover

Een bewuste keuze of een foutje?

Een door een fan gemaakte cover van een nummer uit de Pokémon-games werd zonder zijn weten in de gisteren uitgezonden Pokémon Presents gebruikt.

Het nummer is een cover van het nummer dat afspeelt wanneer spelers Area Zero in Pokémon Scarlet en Violet bezoeken. Deze cover is gemaakt door ND Music - echte naam Thomas - en zat dus in de meest recente Pokémon Presents, in het segment dat over de aankomende downloadbare content van de game ging.

"Ik ben er niet enorm kwaad over, maar verward en verrast dat een onofficiële creatie in officiële content gebruikt wordt, zeker door The Pokémon Company", zo meldt ND Music. Verrassend is het zeker, gezien The Pokémon Company en Nintendo normaliter heel secuur zijn en met enige regelmaat consumenten ontmoedigen om onderdelen van Nintendo-games aan te passen of te gebruiken.

Het is op moment van schrijven niet duidelijk of het om een fout van The Pokémon Company gaat, of dat de cover bewust is gebruikt.

Tijdens de Pokémon Direct gisteren werd onder andere onthuld dat het eerste deel van Pokémon Scarlet en Violet-dlc The Hidden Treasure of Area Zero op 13 september uitkomt. Ook zijn de Game Boy Color-game Pokémon Trading Card Game en de Nintendo 64-klassieker Pokémon Stadium 2 naar Nintendo Switch Online gekomen.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou