Rayman-dlc voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope onthuld

Rayman-dlc voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope onthuld

Verschijnt op 30 augustus

De derde en tegelijk laatste uitbreiding voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope verschijnt op 30 augustus en draait om Rayman.

De dlc, die onderdeel uitmaakt van de uitbreidingspas, heet Rayman in the Phantom Show. In de uitbreiding, die losstaat van het hoofdverhaal, besturen spelers Rayman, Rabbid Mario en Rabbid Peach. Zij komen terecht in een intergalactische televisiestudio die door de Phantom wordt gerund - een slechterik uit voorganger Kingdom Battle.

Spelers moeten allerlei nieuwe levels gerelateerd aan dit thema doorlopen. Deze levels leggen extra de nadruk op verticale verkenning. Rayman-stemacteur David Gasman keert terug om zijn stem aan het personage te verlenen en Rayman Legends-componist Christophe Heral slaat de handen ineen met Grant Kirkhope voor de soundtrack. Een trailer is hieronder te bekijken.

De Switch-game ontving van Wesley Akkerman een 8,5 op Gamer.nl: "Mario + Rabbids: Sparks of Hope haalt als vervolg het onderste uit de kan. Het skelet van het origineel is intact gebleven, maar bijna heel het gameplaysysteem is op de schop gegaan. Dat pakt goed uit, aangezien spelers veel meer bezig gehouden worden en daarin ook veel vrijer zijn. De gevechten zijn soms aan de lange kant, maar dat is één van de weinige problemen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rayman fanboy hier, tof om mijn jeugdheld weer eens te zien! Alleen voor Rayman zal ik de game al kopen. Het liefst zie ik een complete 3D game van Rayman verschijnen, met de graphics van nu zal dat zo smullen zijn. Ik blijf hopen..

0
test

2d rayman, 3d rayman maakt mij niet uit. Ik hoop met je mee dat dit ooit terug komt. Heb ze allemaal gespeeld van jongs af aan en snap nog steeds niet dat ze Rayman zo hebben laten vallen. Na Origins en Legends had ik gedacht dat ze er weer meer mee zouden doen, maar los van die Rayman Mini Iphone spel is er niks meer gemaakt helaas.

0

Doe mij maar weer een 2D Rayman game ala Legends. Een heerlijke game die ik 100% uitgespeeld heb!

0
test

Ik vond Origins qua uitdaging beter, maar Legends met zijn muzikale levels leuker. Combineer de 2 en je hebt voor mij de beste 2d rayman

0

Aanbevolen voor jou