Professor Layton and the New World of Steam komt in 2025 uit

Professor Layton and the New World of Steam komt in 2025 uit

En heeft een nieuwe trailer

Professor Layton and the New World of Steam komt in 2025 uit voor de Nintendo Switch.

Dat heeft ontwikkelaar Level-5 aangekondigd middels de onderstaande trailer. De drie minuten durende trailer bevat uitgebreide gameplaybeelden. Daaruit blijkt dat de opzet van de game vergelijkbaar is met de eerdere delen op de Nintendo DS en Nintendo 3DS. De speler moet een puzzel oplossen om toegang te krijgen tot een gebouw. De video is in het Japans, maar bevat Engelse ondertiteling.

Professor Layton and the New World of Steam werd in februari van dit jaar aangekondigd tijdens een Nintendo Direct-presentatie. Het betreft het eerste nieuwe deel in de reeks sinds Professor Layton and the Azran Legacy op de Nintendo 3DS. Die game kwam in 2013 uit. Een exacte releasedatum voor het nieuwe deel is nog niet aangekondigd.

De Professor Layton-reeks was erg populair op Nintendo DS en 3DS. De games bevatten een tekenfilmachtig uiterlijk met spannende verhalen, terwijl spelers allerlei puzzels tegenkomen en op moten lossen. Daarnaast is er een cross-over tussen Professor Layton en Phoenix Wright uitgekomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik was eigenlijk bang dat we hier niets meer van zouden horen. Ik ben een zeer grote fan van de Layton spellen, dus ik was ontzettend enthousiast toen deze werd aangekondigd. Helaas moeten we nog meer dan 1 jaar wachten :(

0
test

Dit bevestigd dat de Switch 2, bc krijgt.

[Reactie gewijzigd door TommyVercetti op 29 november 2023 - 14:31]

0

Half Life 3 confirmed

0
test

Eh... ja... omdat Level-5 een game uitbrengt voor verouderde hardware?

0

Aanbevolen voor jou