Pokémon Scarlet en Violet-dlc The Indigo disk laat spelers pokémon besturen

Pokémon Scarlet en Violet-dlc The Indigo disk laat spelers pokémon besturen

De uitbreiding verschijnt op 14 december voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de tweede Pokémon Scarlet en Violet-uitbreiding, The Indigo Disk. Daaruit blijkt onder andere dat spelers pokémon zelf kunnen besturen.

De trailer toont onder andere Synchro-modus. Spelers kunnen een zogeheten Synchro Machine gebruiken om in de huid van een pokémon te kruipen en de pokémon zelf dus te besturen.

De dlc voor de games werd eerder al aangekondigd onder de overkoepelende naam The Hidden Treasure of Area Zero. Het eerste deel, genaamd The Teal Mask, kwam afgelopen september uit. Het tweede deel, The Indigo Disk, kan vanaf 14 december gespeeld worden. Aangezien de uitbreiding zich na de hoofdgame en de eerste dlc afspeelt, moeten die uitgespeeld zijn voordat men aan The Indigo Disk begint.

Men reist als een uitwisselingsstudent af naar Blueberry Academy, met een nieuw gebied en nieuwe pokémon om te vinden. Zo zal de Legendary pokémon Terapagos debuteren in twee vormen - normaal en Terastal. Ook een evolutie op Duraludon, genaamd Archaludon, maakt zijn debuut. Raging Bolt en Iron Crown zijn twee nieuwe Paradox pokémon. Uniek aan de school is dat een aanzienlijk gedeelte ervan in de zee ligt.

Jacco Peek ging onlangs al aan de slag met de dlc: "The Indigo Disk voelt vooralsnog als fijne endgamecontent voor Pokémon Scarlet en Violet, met name voor spelers die iets meer uitdaging zoeken. Het Terrarium lijkt daarbij een fijne en gevarieerde plek om een compleet nieuw team samen te stellen en te trainen, inclusief de meest geliefde pokémon uit de franchise."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou