Nintendo toont aankomende Splatoon 3-uitbreiding en nieuw seizoen

Nintendo toont aankomende Splatoon 3-uitbreiding en nieuw seizoen

De Toren der Orde komt op 22 februari beschikbaar

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de aankomende Splatoon 3-uitbreiding De Toren der Orde. Ook heeft het bedrijf details bekendgemaakt over een nieuw seizoen binnen de game.

Eerder werd al bekendgemaakt dat De Toren der Orde op 22 februari verschijnt. Spelers kunnen in deze campagne voor één speler in een grote toren als Agent 8 hun vaardigheden op de proef stellen op de verschillende verdiepingen. Daarbij kunnen spelers verschillende kaartjes verzamelen die allerlei krachten geven. Herspeelbaarheid staat hierbij voorop.

Het gaat om de tweede uitbreiding van Splatoon 3. Net als de vorige uitbreiding maakt De Toren der Orde deel uit van de seizoenspas, die voor 24,99 euro aangeschaft kan worden. De nieuwe trailer kan hieronder worden bekeken.

Watch on YouTube

Daarnaast begint op 1 maart het Bloeiseizoen in de game. Er worden onder andere nieuwe multiplayerarena's toegevoegd, zoals Trekvis Airport voor de reguliere multiplayer en Vechtfuik voor Salmon Run. Ook kunnen spelers nieuwe wapens en items verwachten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou