Nintendo overwoog Yoshi met eieren te laten gooien in Super Mario Bros. Wonder

Nintendo overwoog Yoshi met eieren te laten gooien in Super Mario Bros. Wonder

Uiteindelijk kwam dit de besturing echter niet ten goede

Nintendo overwoog gedurende de ontwikkeling van Super Mario Bros. Wonder het mogelijk te maken voor spelers om eieren te gooien wanneer ze met een van de Yoshi's speelden.

Dat heeft producent Takashi Tezuka onlangs laten weten gedurende een interview met Famitsu (via Nintendo Everything). "Wat Yoshi betreft leek het ons een goed idee dat hij eieren kon gooien, dus maakten we daar een prototype van. Maar het werd moeilijk om het personage te besturen. Om spelers met minder ervaring toch plezier te laten hebben, besloten we dit niet toe te voegen."

In eerdere games waarin Yoshi een rol speelde - bijvoorbeeld Yoshi's Story en Yoshi's Island, kon spelers wel eieren werpen. In Super Mario Bros. Wonder kan Yoshi geen power-ups gebruiken, maar hij loop ook geen schade op wanneer hij door vijanden geraakt wordt.

Super Mario Bros. Wonder verscheen afgelopen najaar voor Nintendo Switch. Jacco Peek gaf een 9,5 aan de game: "Super Mario Bros. Wonder is verrassend, creatief en tegelijk een waardig, tweedimensionaal vervolg op Super Mario Odyssey." Het spel is daarnaast uitgeroepen tot game van het jaar op Gamer.nl.

Super Mario Bros - Wonder

Super Mario Bros - Wonder kopen?

Kopen voor Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou