Nintendo heeft geen plannen voor Zelda: Tears of the Kingdom-dlc

Nintendo heeft geen plannen voor Zelda: Tears of the Kingdom-dlc

Alles wat de ontwikkelaar kon bedenken zit al in de game

Er zijn geen plannen voor downloadbare content voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Dat heeft Eiji Aonuma, de producent van de reeks, gemeld aan Famitsu (vertaald door VGC). Hij legt uit dat het bedrijf geen plannen voor dlc voor de succesvolle game heeft, omdat het team alles wat ze konden bedenken in de game heeft gestopt.

Hij legt daarbij uit dat Tears of the Kingdom is ontwikkeld omdat Nintendo meer ideeën had na Zelda: Breath of the Wild. Overigens heeft die game wel twee uitbreidingen ontvangen: The Master Trials en The Champions' Ballad.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verscheen op 12 mei op Nintendo Switch en verkocht in drie dagen tijd al meer dan tien miljoen exemplaren. Ron Vorstermans gaf een 10 aan de game in de Gamer.nl-recensie: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Begrijpelijk aangezien TotK voortgekomen is uit ideeën die Nintendo nog had na het uitbrengen van BotW. TotK is eigenlijk een nieuwe game met ingebouwde DLC. Ik hoop dat de volgende 3D Zelda game sneller uitkomt en dat we een compleet nieuwe map en nieuwe grafische stijl krijgen! In de tussentijd ben ik tevreden met re-releases, een nieuwe 2D Zelda of zelfs vette spin-offs!

0
test

Van mij mag er ook nog wel een 'Four Swords' uitkomen. Heb ik me destijds erg mee vermaakt en is voor nu weer heel leuk met de kinderen verwacht ik. Wat betreft een nieuwe 3d zelda hoop ik inderdaad ook weer op een nieuw hoofdstuk met een nieuwe map en wat meer de klassieke gameplay.

1

Oeh, ja! Een nieuwe en uitgebreidere Four Swords game, met online multiplayer, zie ik ook wel zitten!

0
test

Heb toevallig vandaag nog een stukje geschreven over Tears of the Kingdom op inside.gamer.nl. Ben wat dat betreft wel blij dat er geen DLC komt. De game is al vol genoeg. Hoewel ik het spel op alle vlakken een geweldige game vind, weet ik eigenlijk niet of ik nog een keer zo'n enorme Zelda zou willen. De eerdere Zelda's zijn games die je makkelijk een tweede keer oppakt, maar BOTW en TOTK zijn daar denk ik echt te lang voor. Natuurlijk, je kan het zo lang maken als je zelf wil, maar het is toch een soort drempel. Bij BOTW heb ik een poging gedaan, maar ik ben toen na een uurtje of zes gestopt.

0

mee eens, ik weet ook eigenlijk niet welke kant de franchise op moet want als ze weer open wereld gaan maken moeten ze wel met genoeg nieuwe dingen kunnen komen om botw en totk te kunnen overtreffen. als ze een kleinschaligere game gaan maken ala ocarina of time dan vind ik dat ook weer een te grote stap terug.

0
test

Ik heb altijd enorm veel moeite in open wereld games te komen, maar op één of andere manier legde Zelda BOTW de drempel voor mij laag genoeg het een kans te geven en het klikte. Alleen dan nog voelde het vaak te kaal al is er genoeg te doen. Met Totk zijn build mechanics had ik helemaal niks, en heb zoveel mogelijk gedaan zonder er veel gebruik van te maken (gaf ook leuke unieke oplossingen voor puzzels). Zelfs zonder mechanics bleef totk als ervaring net zo leuk voor mij als Botw verbazend genoeg. Al met al zou ik ook liever een linieare Zelda willen, maar ben bang dat dat niet meer gaat gebeuren met een 3D zelda, al hoop ik het wel.

0

Aanbevolen voor jou