'Nintendo en Universal praten over The Legend of Zelda-film'

'Nintendo en Universal praten over The Legend of Zelda-film'

Legendarische deal in de maak

Nintendo en Universal Pictures zouden achter de schermen bezig zijn met een deal die een verfilming van The Legend of Zelda beslaat.

Dat claimt journalist Jeff Sneider te hebben vernomen tijdens The Hot Mic-podcast. Volgens hem houden Nintendo, Universal Pictures en Illumination - de drie bedrijven die ook verantwoordelijk waren voor The Super Mario Bros. Movie - gesprekken om de The Legend of Zelda-film tot stand te brengen. Het zou de "volgende grote Illumination-Nintendo-franchise" moeten worden na de Mario-film.

Meer details zijn er nog niet, maar een grote verrassing mag het niet heten. Eerder dit jaar liet Nintendo's Shigeru Miyamoto al weten dat er "geen twijfel over mogelijk was" dat er meer films gebaseerd op Nintendo-IP zouden verschijnen. Vanwege het grote succes van de Mario-film - deze leverde meer dan 1,3 miljard dollar op - zou Universal veel moeten neertellen om de Zelda-film te mogen maken.

De The Legend of Zelda-reeks is een van de populairste Nintendo-franchises. Afgelopen maand verscheen het nieuwste deel, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, dat wereldwijd geprezen wordt en in drie dagen tijd meer dan tien miljoen keer over de toonbank vloog.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Wordt animatie.

0
test

Of mis ik het subtiele sarcasme in je post? haha

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

haha, het was nog vroeg!

0

Zo subtiel vond ik het niet ;)

0
test

if they do that I will not be the last of us.

0

Ik zou dit geweldig vinden, maar de artstyle en het verhaal mogen wel wat serieuzer zijn t.o.v. de Mario film. Zelda is over het algemeen iets minder goofy en dat mag best geuit worden, vind ik.

2
test

helemaal mee eens

1
test

ja beetje Goofy mag, maar niet in de stijl. Liefste zie ik geen windwaker stijl. Een beetje tears of the kingdom of skyward sword stijl mag van mij. Daar zijn de personages wel gewoon mens kwa proporties. Te realistisch ook liefste niet. maar wel meer dan super Mario, bij Mario was dat prima. Bij zelda graag serieuzer inderdaad

0

Aanbevolen voor jou