'Nintendo deelt zondag nieuws over Paper Mario-remake en Luigi's Mansion 2 HD'

'Nintendo deelt zondag nieuws over Paper Mario-remake en Luigi's Mansion 2 HD'

Aanstaande zondag is het 'MAR10-dag'

Nintendo deelt aanstaande zondag mogelijk nieuws over de remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi's Mansion 2 HD.

Dat claimt insider Pyoro op social media. De persoon in kwestie heeft eerder al correct de inhoud van verschillende Nintendo Direct-uitzendingen uitgelekt, en is vooralsnog dus erg betrouwbaar gebleken.

Aanstaande zondag is het 10 maart, oftewel MAR10-dag. Hoewel het ongebruikelijk is voor gamebedrijven om op een zondag nieuws te delen, zou het wel een logisch moment zijn voor de promotie van twee spellen gerelateerd aan Mario en andere personages uit de franchise.

De Switch-remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door werd afgelopen jaar aangekondigd en moet ergens dit jaar verschijnen. Het spel verscheen oorspronkelijk in 2004 op de GameCube en wordt door veel fans gezien als de beste Mario-rpg. Spelers gaan met Mario en zijn vrienden op avontuur om de legendarische schat achter de Millenniumpoort te ontdekken. Zoals in andere Paper Mario-games zijn de personages geheel van papier gemaakt, wat allerlei unieke verhalende en gameplaytechnische situaties oplevert.

De Switch-versie van Luigi’s Mansion 2 werd ook afgelopen jaar aangekondigd. De oorspronkelijke 3DS-game verscheen in 2013. Op Nintendo Switch is voorheen al Luigi's Mansion 3 uitgekomen. Luigi's Mansion 2 verschilt van de eerste en derde game in de reeks, omdat er niet één locatie wordt verkend, maar een reeks landhuizen waar Luigi voor Professor E. Gadd missies uitvoert. Logischerwijs komt de broer van Mario onderweg allerlei spoken tegen, die hij kan opzuigen met zijn speciale stofzuiger.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Pyoro! 🙏🏻

0

Aanbevolen voor jou