Nintendo brengt nieuwe Switch Oled-bundel met Mario Kart 8 Deluxe uit

Nintendo brengt nieuwe Switch Oled-bundel met Mario Kart 8 Deluxe uit

Bundel is vanaf aanstaande maandag beschikbaar

Nintendo brengt op 20 november - oftewel aanstaande maandag - een nieuwe Switch Oled-bundel met Mario Kart 8 Deluxe uit.

Er gingen al geruchten over de bundel, maar die zijn nu dus bevestigd door het bedrijf middels een persbericht. De bundel bestaat uit een Nintendo Switch Oled-editie, een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap van een kwartaal.

Nintendo geeft in Europa geen vaste prijzen door voor diens consoles en bundels, maar in de officiële Nintendo-winkel wordt de bundel aangeboden voor 349,99 euro.

Ondertussen werkt Nintendo aan een opvolger van de Nintendo Switch, waar officieel nog niets over bekend is. Er gaan geruchten dat de nieuwe console in de tweede helft van 2024 verschijnt en tijdens Gamescom al achter gesloten deuren werd getoond, al heeft de directeur van het bedrijf dit onlangs ontkend.

Het bedrijf heeft trouwens ook een grote uitverkoop op de Switch eShop aangekondigd in verband met Black Friday. De kortingsactie begint aanstaande donderdag om 15:00 uur en eindigt op 3 december. Op maandag 20 november worden er meer afgeprijsde games toegevoegd. Het gaat om duizenden spellen, waaronder Metroid Prime Remastered, Red Dead Redemption, Zelda: Breath of the Wild en Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou