Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet-dlc uitgebracht

Nieuwe trailer Pokémon Scarlet en Violet-dlc uitgebracht

The Hidden Treasure of Area Zero

Nintendo heeft tijdens de Direct-uitzending een nieuwe trailer getoond van de aankomende uitbreiding op Pokémon Scarlet en Violet, genaamd The Hidden Treasure of Area Zero.

Begin dit jaar werd de dlc al aangekondigd. The Hidden Treasure of Area Zero bestaat uit twee delen. Het eerste deel, The Teal Mask, komt in de herfst van dit jaar uit. Hierin gaan spelers op schoolreis en wonen ze een speciaal festival bij. Het tweede deel van de dlc heet The Indigo Disk en moet ergens in aankomende winter uitkomen. Deze speelt zich af op Blueberry Academy. 

Spelers kunnen in totaal 230 bekende pokémon tegenkomen die niet in Scarlet en Violet beschikbaar waren. Meer details over de dlc volgen dichter bij release. Zo zijn de precieze releasedata nog niet bekend. Wel is duidelijk dat er vandaag een speciaal evenement in Pokémon Scarlet en Violet begint dat inspeelt op de aankomende dlc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb deze game niet, ga hem niet halen ook (het is mij allemaal wat te flitsend, en wederom een nieuwe gimmyck met die kristalvorm trek ik niet zo). Maar is deze game nog steeds zo halfbakken qua performance als hij bij release was? Zo ja, dan vind ik het best lef hebben om te werken aan DLC terwijl de game zelf nog niet eens af is. Mocht dit zo zijn, dan zijn zij hier heus niet de eerste en vast niet de laatste in, maar ik walg wel behoorlijk van deze luie en uitbuiterige wijze van games ontwikkelen.

[Reactie gewijzigd door Dokter Caspari op 21 juni 2023 - 16:18]

0
test

Ik heb hem na lang wikken en wegen wel gekocht, overigens niet bij release. Sword en Shield heb ik laten passeren, maar Legends vond ik zo tof dat ik dit een kans wilde geven. Is de performance slecht? Op sommige momenten inderdaad wel: het spel heeft moeite om een stabiele framerate te houden, maar bugs (en nee, niet de Pokémon) zoals ik die als memes voorbij zie komen, ben ik zelden tegengekomen. Het is echt de framerate en soms pop-in. Is dat vervelend? Nee! Het is de eerste mainline Pokémon-game sinds Black & White waar ik weer erg veel uren in steek. Ze hebben eindelijk het lef gehad om vol voor een open 3D-wereld te gaan. De gimmick met kristallen kun je negeren muv sommige gymgevechten, maar voegt wel een tactische laag toe omdat het tijdelijk het type van je Pokémon aanpast. Ik hink dan ook erg op twee gedachten met deze game. Ik wil niet zeggen dat ze luie ontwikkelaars zijn, omdat ze het lef gehad hebben echt nieuwe stappen te zetten die geslaagd zijn en ik heb her en der berichten gelezen dat er ook wel druk achter is gezet om zo kort op elkaar twee forse Pokémon-games uit te brengen. Anderzijds had de prestatie wel verbeterd kunnen worden met patches. Ik ben dan ook wel nieuwsgierig naar deze DLC.

0

Aanbevolen voor jou