Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert game op alle systemen

Nieuwe The Witcher 3-patch verbetert game op alle systemen

De Switch-versie krijgt er content gebaseerd op de Netflix-serie bij

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor The Witcher 3: Wild Hunt op consoles en pc.

Patch 4.04 voor de in 2015 verschenen game lost allerlei bugs op in de verschillende platformversies, zo valt op de officiële website te lezen. Daarbij wordt cross-progressie verbeterd.

De patch geeft wat extra aandacht aan de Switch-versie van de game, die qua content nog meer gelijk wordt getrokken met de andere versies. Zo wordt de zijmissie In The Eternal Fire's Shadow toegevoegd, waarbij de beloningen zijn geïnspireerd door de Netflix-serie. Ook zijn er diverse kostuums vrij te spelen gebaseerd op die serie.

The Witcher 3: Wild Hunt wordt gezien als een van de beste actie-adventuregames van afgelopen decennium. CD Projekt Red werkt al geruime tijd aan diverse nieuwe The Witcher-games, waaronder een nieuwe trilogie, een remake van de eerste The Witcher en een ander soort game gesitueerd in het The Witcher-universum.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

lees ik het nu goed dat er ook een Switch update komt? Hopelijk kan ik nu wel save files delen tussen mijn Switch en PS5

0

ik heb ff gezocht en volgens Nintendodoeseveryting Com moet cross save nu mogelijk zijn. Als dat zo is dan is dat voor mij super goed nieuws.

0
test

oww dat zou wel nice wezen als dit eindelijk kan.

0

Aanbevolen voor jou