Super Mario Bros. Wonder onthuld

Super Mario Bros. Wonder onthuld

Game komt op 20 oktober uit op Nintendo Switch

De Nintendo Switch-platformer Super Mario Bros. Wonder is officieel aangekondigd.

Het spel werd tijdens de Nintendo Direct vanmiddag uit de doeken gedaan. Grafisch heeft het spel een ander uiterlijk dan de New Super Mario Bros.-reeks. Ook uniek is een item genaamd de wonderbloem. Wanneer mensen dit item pakken, kunnen er allerlei opmerkelijke dingen gebeuren. Zo kunnen buizen tot leven komen en kan het uiterlijk van Mario en zijn vrienden compleet anders worden. Ook nieuw is een power-up waarmee Mario in Olifant-Mario kan veranderen. Spelers kunnen daarnaast met Peach, Daisy, Yoshi, Toad en Luigi spelen. 

Nintendo laat weten in de toekomst meer informatie over de platformer te geven. Het spel komt op 20 oktober uit op Nintendo Switch - mensen kunnen nu al reserveren in de Switch eShop.

Er gingen eerder deze week al geruchten over een mogelijke nieuwe tweedimensionale Mario-platformer, omdat een insider daar naar hintte. Nintendo heeft de laatste jaren de releases van driedimensionale en tweedimensionale Mario-platformers afgewisseld. De tweedimensionale Mario-games zijn de laatste jaren uitgekomen onder de noemer 'New Super Mario Bros.'. De laatste release was New Super Mario Bros. U Deluxe op de Switch, een overzetting van een Wii U-game samengevoegd met downloadbare content rondom Luigi.

Watch on YouTube
Super Mario Bros - Wonder

Super Mario Bros - Wonder kopen?

Kopen voor Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

He, een nieuwe mario! Ziet er, zoals zovaak met Mario, erg tof uit! Het aanzicht is anders, klopt dat of bedriegen mijn ogen mij? :)

1
test

Vooral de animatiestijl lijkt een beetje anders. De gameplay zelf lijkt gewoon old school Mario achtig te worden.

0
test

Altijd wel in voor wen nieuwe Mario game en dit ziet er best leuk uit.

3

Aanbevolen voor jou