Mario + Rabbids: Sparks of Hope-uitbreiding uitgebracht

Mario + Rabbids: Sparks of Hope-uitbreiding uitgebracht

The Last Spark Hunter werd gisteren tijdens de Nintendo Direct getoond

The Last Spark Hunter, een nieuwe uitbreiding voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope, is gisteren uitgekomen.

De tweede uitbreiding voor de strategische game was al even aangekondigd, maar werd gisteren tijdens de Nintendo Direct-uitzending getoond. Toen werd ook aangekondigd dat de dlc meteen beschikbaar zou zijn.

In de uitbreiding, die onderdeel is van de seizoenspas en door mensen die de Gold Edition van de game hebben gekocht zonder extra kosten gedownload kan worden, verkent men een nieuw gebied genaamd Melodic Gardens. Daar komt men achter de reden waarom de muziek in het gebied is verdwenen. Spelers kunnen daarbij ook in een boot varen. Men neemt het uiteindelijk op tegen Kanya.

Mario + Rabbids Sparks of Hope kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch. In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages. Het spel is een vervolg op Mario + Rabbids Kingdom Battle. Dat is een strategische game, waarin spelers en vijanden om de beurt aanvallen. Het vervolg biedt soortgelijke tactische gameplay.

Het spel ontving van Wesley Akkerman een 8,5 op Gamer.nl: "Mario + Rabbids Sparks of Hope haalt als vervolg het onderste uit de kan. Het skelet van het origineel is intact gebleven, maar bijna heel het gameplaysysteem is op de schop gegaan. Dat pakt goed uit, aangezien spelers veel meer bezig gehouden worden en daarin ook veel vrijer zijn. De gevechten zijn soms aan de lange kant, maar dat is één van de weinige problemen."

Overigens liet Ubisoft onlangs nog weten dat Nintendo het bedrijf had geadviseerd om maar één deel van de gamereeks per console uit te brengen. Ondanks de positieve kritische ontvangst vielen de verkoopcijfers tegen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou