Komende Pokémon Scarlet en Violet-update bevat Home-integratie voor dlc

Komende Pokémon Scarlet en Violet-update bevat Home-integratie voor dlc

De eerste dlc komt op 13 september uit

De eerstvolgende update voor Pokémon Scarlet en Violet - update 3.1.0 - moet er voor zorgen dat pokémon die in de aankomende uitbreiding worden gevangen aan Pokémon Home kunnen worden toegevoegd.

Dat werd via het officiële Japanse X-account (voorheen bekend als Twitter) van Pokémon gemeld. Home-integratie is afgelopen mei al aan Scarlet en Violet toegevoegd, maar nog niet voor de aankomende uitbreiding. Daar gaat update 3.1.0 dus voor zorgen. Wanneer deze update verschijnt is niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit rond de release van de dlc.

De uitbreiding van Pokémon Scarlet en Violet heet The Hidden Treasure of Area Zero en verschijnt in twee delen. Het eerste deel van deze dlc, The Teal Mask, verschijnt op 13 september. Het tweede deel moet ergens in de winter uitkomen.

Afgelopen weekend werd al aangekondigd dat diverse starter-pokémon in het tweede deel van de uitbreiding gevangen kunnen worden. Denk aan Squirtle, Mudkip, Chespin, Chimchar, Scorbunny, Totodile, Snivy, Rowlet en Fennekin.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou