Kirby and the Rainbow Paintbrush komt mogelijk naar Nintendo Switch

Kirby and the Rainbow Paintbrush komt mogelijk naar Nintendo Switch

Ook is er een nieuw handelsmerk voor Fullblox gevonden

Nintendo brengt mogelijk de Wii U-game Kirby and the Rainbow Paintbrush naar Nintendo Switch.

Er is namelijk een handelsmerk voor de game gevonden die dit jaar is geregistreerd. Het is geen verlenging van het handelsmerk voor de oorspronkelijke Wii U-game, waardoor fans speculeren dat er aan een Switch-overzetting wordt gewerkt.

In 2005 verscheen Kirby: Power Paintbrush (in de Verenigde Staten bekend als Kirby: Canvas Curse) op de Nintendo DS. Hierin is Kirby nog ronder dan normaal, en moeten spelers hem voortbewegen door regenboogkleurige lijntjes te trekken om zo zijn route uit te stippelen. Op de Wii U verscheen in 2015 een vervolg genaamd Kirby and the Rainbow Paintbrush (Kirby and the Rainbow Curse in de VS). De game houdt hetzelfde concept als het origineel aan en bevat omgevingen en personages die van klei lijken te zijn gemaakt.

Overigens heeft Nintendo ook een nieuw handelsmerk voor Fullblox (bekend als Stretchmo in de VS) aangemaakt. Deze vierde game in een reeks puzzelspellen verscheen oorspronkelijk in 2015 op Nintendo 3DS en laat spelers allerlei blokken van puzzels naar voren en achteren duwen om zo het einde van levels te bereiken.

Officieel heeft Nintendo op moment van schrijven in ieder geval nog geen Switch-versies van deze games aangekondigd. Afgelopen week gingen er ook al geruchten over een Switch-game genaamd Nintendo World Championships: NES Edition.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk, maar Xenoblade Chronicles X en Yoshi's Woolly World zou ik veel liever zien.

0

Aanbevolen voor jou