Kijk hier om 15:00 uur naar de Pokémon Presents

Kijk hier om 15:00 uur naar de Pokémon Presents

Vanaf 14:00 uur live met de voorbeschouwing

Om 15:00 uur zendt The Pokémon Company een nieuwe Pokémon Presents uit. Kijk hieronder de stream.

De presentatie is ongeveer 35 minuten lang. De inhoud is nog niet aangekondigd, maar het is waarschijnlijk dat de The Hidden Treasure of Area Zero-dlc voor Pokémon Scarlet en Violet wordt uitgelicht. Het eerste deel van deze dlc, genaamd The Teal Mask, moet dit najaar verschijnen en het tweede deel, The Indigo Disk, deze winter. Ook komt op 6 oktober Detective Pikachu Returns uit - het is waarschijnlijk dat die game ook aandacht krijgt tijdens de livestream.

De aankondiging van de stream ging gepaard met een tweet, waarin een paarse M wordt uitgelicht. Fans speculeren dat het gaat om een nieuwe vorm van de pokémon Mewtwo voor de aankomende Scarlet en Violet-dlc.

Bekijk de stream op het YouTube-kanaal van Pokémon. Jacco is vanaf 14:00 uur live met de voorbeschouwing op het Twitch-kanaal van Power Unlimited.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een slechte presentatie zeg. Op het SV DLC deel na het kijken echt niet waard.

0
test

Ik vraag me af dat ze niets nieuws aankondigen omdat ze wachten op de aankondiging van de nieuwe switch 2, die wellicht aanstaande is volgens geruchten. Dan zouden ze in die presentatie of ergens in een aparte presentatie iets met de volgende remake/remaster kunnen aankondigen bijvoorbeeld.

0

Aanbevolen voor jou