Kijk hier naar de Pokémon Presents

Kijk hier naar de Pokémon Presents

En wat je kunt verwachten

Op Pokémon Day wordt er een nieuwe Pokémon Presents uitgezonden, dus zetten wij hier alvast alle belangrijke informatie op een rij.

The Pokémon Company heeft aangekondigd dat de presentatie plaatsvindt op dinsdag 27 februari om 15.00 uur. Waar Pokémon Presents-presentaties over het algemeen tussen de 20 en 30 minuten duren, is deze presentatie 12 minuten en 52 seconden lang.

Watch on YouTube

Over wat Pokémon in 2024 te bieden heeft, is nog niet veel bekend. Er wordt vooral gekeken naar wat de prominente ingewijde riddler_khu zegt. Hij heeft al eerder correcte informatie gelekt, en verwees recentelijk ook naar het bestaan van Pokémon Black & White remakes. Nieuwe versies van deze games zouden ook logisch zijn in het releaseschema dat Game Freak aanhoudt

Verder zijn er al sinds vorig jaar geruchten dat Spike Chunsoft werkt aan een nieuwe Mystery Dungeon-game. Door een vernieuwing van het handelsmerk werd verwacht dat er een nieuw deel in de Pokémon spin-off-reeks zou komen, maar een aankondiging op Pokémon Day kwam niet. Wellicht is de game afgelopen jaar in ontwikkeling geweest, en krijgen we er in deze Pokémon Presents meer over te zien.

Kijk hier naar de Pokémon Presents-64369793

Om de Pokémon Presents interessanter te maken zou het bedrijf ook kunnen aankondigen dat oudere Pokémon-games speelbaar worden op de Nintendo Switch. Elke game van vorige consoles remaken/remasteren kost veel tijd en geld, dus hopen fans al geruime tijd dat de oorspronkelijke Pokémon-games naar de Gameboy- en Gameboy Advance-applicaties van Nintendo Switch Online worden gebracht.

Wat we verder gaan zien tijdens de presentatie hangt onder andere af van hoeveel Game Freak kan laten zien. Als de nieuwe mainline Pokémon-games op de Switch 2 verschijnen, kan het nog een tijd duren totdat we meer te zien krijgen.

Tot slot onthult The Pokémon Company waarschijnlijk ook meer updates voor Pokémon United en Pokémon Go, alsmede voor de Pokémon Trading Card Game en animatieseries. Zo is recent bekendgemaakt dat de stopmotionserie Pokémon Concierge een tweede seizoen krijgt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het was verschrikkelijk saai tot op het allerlaatste moment... Toen kwam Pokémon Legends: Zygarde! HEEL dik! Ik heb Pokémon Legends: Arceus 100% uitgespeeld en vond die gameplay echt geweldig, dus ik vind het echt een hele vette aankondiging! Wel komt ie pas in 2025 uit, dus ik gok dat ie naar de Switch 2 komt (of dat het een cross-gen game is).

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 27 februari 2024 - 14:30]

0

Aanbevolen voor jou