John Cena mogelijk betrokken bij The Legend of Zelda-film

John Cena mogelijk betrokken bij The Legend of Zelda-film

Hij plaatste een mysterieuze illustratie van Link op Instagram

Acteur en professioneel worstelaar John Cena is mogelijkerwijs betrokken bij de eerder aangekondigde live-action-film gebaseerd op The Legend of Zelda.

Op zijn Instagram-pagina plaatste hij gisteren een pixelillustratie van hoofdpersonage Link uit de eerste The Legend of Zelda-game. Een reden voor deze post gaf hij niet, maar fans speculeren logischerwijs dat het iets te maken heeft met de aankomende film. Sommigen speculeren dat Cena de rol van slechterik Ganondorf gaat spelen.

Nintendo kondigde vorig jaar aan dat het bedrijf samen met producent Avi Arad - vooral bekend van de Spider-Man-films - werkt aan een Zelda-film. Sony Pictures distribueert de film wereldwijd en Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto is nauw bij het project betrokken.

De film wordt geregisseerd door Wes Ball, ook bekend van de Maze Runner-films en het aankomende Kingdom of the Planet of the Apes. Hij liet onlangs al zijn gedachten de vrije loop over de Zelda-film: "Ik dacht al heel lang na over hoe cool een Zelda-film kan worden... ik wil de grootste wensen van de fans in vervulling laten gaan. Ik weet dat de franchise belangrijk is voor mensen en ik wil er een serieuze film van maken. Een echte film waarin mensen kunnen ontsnappen. Het moet serieus en cool worden, maar ook leuk en speels."

Onlangs kondigde Nintendo ook aan dat het samen met Illumination aan een tweede Mario-animatiefilm werkt.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat hij de wind spelen.

0

een natte wind

0
test

omdat je die niet kan zien? ;)

0

Aanbevolen voor jou