Insider hint mogelijk naar Zelda-game met Zelda in de hoofdrol

Insider hint mogelijk naar Zelda-game met Zelda in de hoofdrol

'This is a hint', zo schrijft de insider

Een insider die voorheen al correcte informatie rondom Nintendo heeft gelekt, claimt mogelijk dat er een The Legend of Zelda-game met Zelda in de speelbare hoofdrol in de maak is.

PapaGenos prijst in een tweet het design van Zelda uit Tears of the Kingdom. Daarbij meldt hij dat het tijd wordt dat Zelda eens de hoofdrol speelt in een game binnen de franchise. Opvallend genoeg spellen alle hoofdletters in zijn tweet 'This is a hint'.

De insider heeft voorheen op voorhand correct voorspeld dat Metroid Prime Remastered via een zogeheten 'shadow drop' uitgebracht zou worden. Ook voorspelde hij op voorhand dat Mario vs. Donkey Kong naar de Nintendo Switch zou komen.

Sommige fans vragen al enkele jaren om een The Legend of Zelda-game waarin Zelda zelf speelbaar is. Normaliter besturen mensen Link - meestal moet hij Zelda zien te redden.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als Spin-off prima, die kan ik negeren. Maar niet als main-game aub. Ondanks dat haar naam in de titel van de franchise zit, heb ik Zelda nooit een boeiend personage gevonden. Vooral de Zelda uit de Switch-games vind ik een wat dramatisch geval. Daarbij ben ik er ook wat klaar mee dat ieder sp-game tegenwoordig een vrouwelijk hoofdpersonage dient te hebben. In de main-games verwacht ik Link als hoofdpersonage, niemand anders.

0
test

ik vind Zelda ook niet zo boeiend. Kan me niet voorstellen dat ze er een main game mee maken. Lang niet gezien trouwens. Ook niet op Inside.gamer

0
test

Ja dat vind ik ook. Zelda was een stuk leuker ten tijde van Ocarina. Maar als dit waar zou zijn wordt het ongetwijfeld een spin-off. Of misschien net als GTA5 2 speelbare karakters, maar dat geloof ik ook niet zo snel. :)

0
test

Legend of Link

0

Aanbevolen voor jou