Hier kun je de Nintendo Direct Partner Showcase bekijken

Hier kun je de Nintendo Direct Partner Showcase bekijken

En wat je kunt verwachten

Na een hoop geruchten rondom een Nintendo Direct heeft het bedrijf bevestigd dat er deze week een Partner Showcase plaatsvindt.

Met een tweet kondigde Nintendo aan dat de Partner Showcase woensdag om 15.00 uur op het YouTube-kanaal van het Japanse bedrijf te bekijken is. De Showcase duurt ongeveer 25 minuten en laat Switch-games zien die in de eerste helft van 2024 op de console verschijnen.

View post on X

‘Partner Showcase’ houdt overigens in dat Nintendo geen aankondigingen doet over first-partygames, zoals het aankomende Paper Mario A Thousand-Year-Door en Metroid Prime 4. In plaats daarvan komen uitgevers en ontwikkelaars die samenwerken met het bedrijf aan bod. Wat wel opvallend is aan deze aankondiging, is dat de presentatie een Nintendo Direct wordt genoemd, en niet Nintendo Direct ‘Mini’ zoals gebruikelijk is bij een Partner Showcase.

Wat we kunnen verwachten is vrijwel geheel onbekend. De persoon die eerder al onthulde dat de presentatie een Partner Showcase zou worden – X-gebruiker Pyoro - heeft bijvoorbeeld gehint dat we niks zullen horen van Xbox-games op de Switch. Wel hint hij naar de aanwezigheid van Game Freak en iets met ‘dolfijnen’, mogelijk doelend op GameCube-codenaam Project Dophin.

Wat wel praktisch zeker is, is dat Nintendo nog niets onthult over de Switch 2. De geruchten gaan dat deze console niet meer in 2024 uitkomt, maar naar 2025 is verschoven. Of de voorspelde onthulling in maart dus ook daadwerkelijk plaatsvindt is ook niet zeker.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hmmm... Niet echt bijzonder. Weet zelf eigenlijk ook niet wat ik verwacht had. En om nog maar eens een keer in herhaling te vallen: AL Pyoro zijn voorspellingen klopten weer! 100% score.

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 21 februari 2024 - 14:23]

0

Aanbevolen voor jou