Hi-Fi Rush komt mogelijk naar Nintendo Switch

Hi-Fi Rush komt mogelijk naar Nintendo Switch

Meerdere insiders lijken daar naar te hinten

De Xbox- en pc-game Hi-Fi Rush komt volgens geruchten dit jaar naar Nintendo Switch.

Het gerucht ontstond toen de betrouwbare insider NateDrake in zijn podcast (vanaf 1 uur en 7 minuten) meldde dat een first-party Xbox-game die goed werd ontvangen - en zelfs meedeed in de discussie over game van het jaar - naar een concurrerende console zal komen in 2024.

Op gameforum ResetEra werd vervolgens door velen gespeculeerd dat het om Hi-Fi Rush voor Nintendo Switch ging. ResetEra-bezoeker lolilolailo, die vaker correcte informatie rondom heeft gelekt, reageerde daarop bevestigend.

Microsoft heeft op moment van schrijven nog niets bevestigd. Het is niet ongekend dat het bedrijf zijn games op andere systemen uitbrengt. Naast dat alle Xbox-games ook op pc uitkomen, brengt het ook Minecraft op alle systemen uit en kwamen eerder de Ori-games naar Nintendo Switch. Hi-Fi Rush is ontwikkeld door Tango Gameworks, een studio die eigendom is van Microsoft.

Ron Vorstermans gaf Hi-Fi Rush een 9 in de Gamer.nl-recensie: "Hi-Fi Rush is een zeer gelikte actieplatformer die zijn centrale concept van ritme ontzettend consequent uitvoert. De animaties zijn daarbij van een fenomenaal niveau. Hi-Fi Rush is eigenlijk gewoon het type game dat je van de daken laat schreeuwen hoe cool videogames kunnen zijn."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wow dat zou ik echt heel tof vinden. Vind dit ook een perfecte handheld game, dus kom maar op. Stiekem vind ik Microsoft wel aardig hoor. Ik had games als Ori en Cuphead wss nooit gespeeld als ze niet voor de switch waren uitgekomen.

0

Die games die jij noemt heeft MS alleen voor hun eigen platform uitgebracht. Ze waren niet exclusief voor Xbox noch eigenaar van de IP’s gezien Cuphead ook op de Playstation is te vinden. Iam8bit is de uitgever voor deze games.

-2
test

Dan vind ik Microsoft nog steeds klootzakken ;-) (nee hoor).

0
test

Cuphead is ontwikkeld en uitgegeven door Studio MDHR en was in eerste instantie exlusief te spelen op Xbox en Windows. Daarna heeft MS de ontwikkelaar benaderd om ook een port te maken voor de Switch. Ori was ook exclusief voor MS en is na de goede samenwerking met Nintendo (na de releases van Minecraft en Cuphead) ook geport naar de Switch.

0
test

Microsoft is gewoon eigenaar van de ori ip, van cuphead niet maar ori wel. Bij ori op Nintendo ze pagina staat ook gewoon dit onder aan 2020 Microsoft. All rights reserved

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 6 januari 2024 - 21:23]

0

Ze hebben de IP gekocht, maar waren geen eigenaar van Ori in eerste instantie. Toen er geruchten waren dat er een PS versie zou komen had MS plots de IP in handen. Cuphead is gewoon een multiplatform indie title.

-1
test

Dan nog zijn ze eigenaar van de ip toch? Hoe en wanneer maakt niet uit ze bezitten de ip. Jij zegt ze bezitten het niet.

0

nu starfield nog naar de switch die moet op de switch ook makkelijk 30 fps draaien

0

Aanbevolen voor jou