Gerucht: Universal maakt live-action The Legend of Zelda-film

Gerucht: Universal maakt live-action The Legend of Zelda-film

Gerucht komt van een over het algemeen betrouwbare insider

Nintendo zou de handen ineen hebben geslagen met Universal voor de productie van een live-action The Legend of Zelda-film.

Dat claimt insider MyTimeToShine. Zij verspreidt normaliter bovenal informatie uit de filmindustrie en heeft het vaak bij het rechte eind. Buiten de claimt dat "Universal aan een live-action Zelda-film werkt" zijn er nog geen details bekend.

Het gerucht heeft naast de betrouwbaarheid van de insider iets meer gewicht omdat Hollywood-journalist Jeff Sneider afgelopen juni al claimde dat er een Zelda-film in de maak was bij Nintendo en Universal. Toen werd ook Illumination, de animatiestudio achter The Super Mario Bros. Movie, genoemd, maar aangezien MyTimeToShine over een live-action film praat is de hulp van dat bedrijf mogelijk niet nodig. Een week later gaf de ceo van Illumination aan geen idee te hebben waar dat gerucht vandaan kwam. De ceo in kwestie zit tegenwoordig ook in het raad van bestuur bij Nintendo.

Hoe dan ook is er vooralsnog geen nieuwe film gebaseerd op een Nintendo-IP aangekondigd. The Super Mario Bros. Movie was echter een groot commercieel succes en Nintendo gaf eerder al aan meer films gebaseerd op diens franchises uit te willen brengen.

The Legend of Zelda geniet dit jaar van veel populariteit door de eerder uitgekomen Switch-game Tears of the Kingdom. Dat spel is een groot verkoopsucces en behaalde ook erg hoge recensiescores.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap niet wat er nou zo leuk is aan TotK. Het enige echte selling point is, naar mijn mening, dat je alles aan elkaar kan plakken.

0
test

voor mij en denk voor velen is dat juist de kracht en het leuke. ik los een puzzel op; jij lost een puzzel op en we hebben beiden wat anders gedaan. In een open wereld heb je normaal vrijheid. Je kunt een missie van verschillende hoeken halen maar afgezien van welke richting je komt, die kant is vrijwel altijd hetzelfde. Bij TotK is het juist zo dat ongeacht waar je vandaan komt. Iedereen plakt die items anders aan elkaar en lost het op een andere manier op. Zeker zodra je ook items tevoorschijn gaat toveren die niet aanwezig zijn op de puzzel plek. Dan ga je items combineren die niet voorradig zijn door Nintendo maar die wel een oplossing maken En dat is het mooie hier aan deze game. Vind ik. Je kunt gebruik maken van wat Nintendo voorziet. Dat bied redelijk weinig variatie. Zeker in het begin. maar zodra je de orbs met items gaat inzetten en je dingen gebruikt die niet in die puzzel horen gaat het totaal je eigen verhaal worden. En het knappe van de programmeurs is dan dat ze het hebben gemaakt dat de game daarop nooit crasht of enige rare dingen doet. maar goed dat laatste staat los van of een game goed is.

0
test

Ik snap wat je bedoeld en dat je daarmee je de game meer "jouw" game maakt. Ik vond het maar saai en en de wereld zelf pakte me ook niet. Na een uur of 20 heb ik TotK aan de kant gelegd en sindsdien niet meer aangeraakt. Wat dat betreft heb ik meer plezier van Breath of the Wild gehad. Die heb ik een kameraad toendertijd aangeraden en hij was helemaal verkocht.

0
test

Ik moet eigenlijk wel zeggen dat ik het heel knap vind dat je BotW beter vindt dan TotK. Aangezien TotK in alle vlakken beter is. Meer werelden. Betere dungeons. Nog meer vrijheid dan dat je al had in BotW. Vooral de afwisseling van Hyrule en de Depths is heel lekker en verfrissend. Zelf naar mijn mening hadden er iets meer landjes in de lucht gemogen. Dat begon namelijk heel sterk in het begin. Ook door het fuse systeem wil je eigenlijk dat je wapens breken want er staat weer een nieuw tof wapen te wachten wat je aan elkaar gemaakt hebt om de monsters te vernietigen. Als ik filmpjes zie van mensen dan speel ik TotK nog zo erg op de ouderwetse BotW manier. Maar ik kom er steeds beter in om out-of-the-box te denken en dan maak je een klein vreugde sprongetje als het weer gelukt is. Ook wist ik eerst niet dat als je een wapen oppakt of gevonden hebt in Hyrule die aangetast is. Dat wapen in een betere en sterkere staat te vinden is in de Depths. Elke keer verrast het spel me weer hoe langer ik speel. Dat heeft bijna geen spel bij mij voor elkaar gekregen. Je wilt blijven ontdekken. Zelf had ik het spel even aan de kant gelegd omdat ik zat te wachten op een DLC aankondiging. Die komt er naar alle waarschijnlijkheid niet omdat ze director dat ook al heeft aangegeven. Nu kan ik met een gerust hart alles ontdekken en het spel uitspelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou