Gerucht: Nintendo werkt aan tweedimensionale Mario-platformer voor Switch

Gerucht: Nintendo werkt aan tweedimensionale Mario-platformer voor Switch

Game zou tijdens aankomende Nintendo Direct worden onthuld

Nintendo zou aan een nieuwe tweedimensionale Mario-platformer werken voor Nintendo Switch.

Dat claimt een leaker die onder de naam Pyoro regelmatig onthullingen doet. Eerder lekte hij al het bestaan van Sonic Superstars voor de onthulling van het spel. Ook wist hij de timing van de onthulling van Everybody 1-2-Switch nauwkeurig te voorspellen, waardoor de persoon in kwestie behoorlijk wat vertrouwen heeft opgebouwd.

Volgens Pyoro werkt Nintendo aan een nieuwe tweedimensionale Mario-platformer. Ook zou er een remake van een klassieke SNES-game in ontwikkeling zijn. Beide games zouden deze week tijdens een Nintendo Direct worden onthuld. Op moment van schrijven is die Direct nog niet aangekondigd, maar er gaan geruchten dat dit gaat gebeuren.

Hoe dan ook is het bovenstaande nog niet bevestigd. Nintendo heeft de laatste jaren de releases van driedimensionale en tweedimensionale Mario-platformers afgewisseld. De tweedimensionale Mario-games zijn de laatste jaren uitgekomen onder de noemer 'New Super Mario Bros.'. De laatste release was New Super Mario Bros. U Deluxe op de Switch, een overzetting van een Wii U-game samengevoegd met downloadbare content rondom Luigi.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2D Mario gaat er altijd wel in. Daar heb ik wel zin in. Zou een nieuwe grafische stijl dan wel een keer leuk vinden. Ben benieuwd welke SNES game het dan zou zijn. Donkey Kong Country?

1
test

ik wil de 2D Mario gameplay van Super Mario Odyssey en dan een hele game lol

0

zou serieus heel vet zijn !!

0
test

Ik zou die Donkey Kong Country Remake zeker toejuichen, maar als ze met een nieuwe 2D Mario komen, acht ik de kans klein dat dat de SNES remake wordt. Persoonlijk zou F-Zero mij niks verbazen…

0
test

Dat zou ik wel toe juichen een nieuwe 2d Mario.

0

Aanbevolen voor jou