Gerucht: Nieuwe Pokémon Presents wordt op 8 augustus uitgezonden

Gerucht: Nieuwe Pokémon Presents wordt op 8 augustus uitgezonden

Dataminers vinden de datum in code van Pokémon Masters EX

Dataminers zijn er achter gekomen dat er op 8 augustus mogelijk een nieuwe Pokémon Presents livestream wordt uitgezonden.

De dataminers zijn door de code van de mobiele game Pokémon Masters EX gegaan. Daarin wordt melding gemaakt van verschillende Pokémon Presents-campagnes, en is er een datum van de start van een nieuwe campagne op 8 augustus 2023 te zien. Fans speculeren dan ook dat er op die dag een nieuwe livestream wordt uitgezonden.

De afgelopen jaren is er op augustus wel vaker een Pokémon Presents uitgezonden. Vorig jaar werd er bijvoorbeeld een op 3 augustus getoond. De laatste Presents werd afgelopen februari uitgezonden en toonde onder andere de Scarlet en Violet-dlc The Hidden Treasure of Area Zero. Het eerste deel van deze dlc, genaamd The Teal Mask, moet dit najaar verschijnen en het tweede deel, The Indigo Disk, deze winter. Mogelijk wordt daar meer van getoond tijdens een Presents.

Hoe dan ook hebben The Pokémon Company en Nintendo op moment van schrijven nog geen nieuwe Pokémon Presents aangekondigd.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoorde in een podcast dat er geruchten zijn over Gen 5 remakes plus een nieuw Pokémon Legends deel wat om generatie 5 draait maar juist ver in de toekomst van die generatie afspeelt in plaats van bij Legends: Arceus in het verleden van Sinnoh/Hisui. Maar kan natuurlijk ook dat deze games nog niet aangekondigd worden omdat ze voor Switch 2 in ontwikkeling zijn. Ben benieuwd!

0
test

Pokémon spellen komen zelden in het eerste jaar naar een nieuwe spelcomputer van Nintendo, dus ik acht dat niet waarschijnlijk. Aan de andere kant, de spellen smeken qua prestaties wel echt om een beter apparaat.

0
test

De spellen hebben helemaal geen betere hardware nodig. Als Gamefreak gewoon wat meer tijd neemt of meer personeel aanneemt dan kunnen de Pokemon games ook goed draaien. De games draaien slecht vanwege slechte optimalisatie. Zelda TotK draait als een zonnetje en is technisch ook nog veel zwaarder dan welke Pokemon game dan ook. Gamefreak wordt niet voor niets Nintendo’s zwakste studio genoemd.

0
test

Technisch gezien is GameFreak geen studio van Nintendo, ze maken ook games voor andere platformen. Ze zijn wel mede-eigenaar van de Pokémon franchise en Nintendo zal ook wel wat aandelen hebben, maar officieel zijn ze nog een onafhankelijke ontwikkelaar. Ik geloof dat ze maar uit 100 man bestaan en heel graag een soort indie mentaliteit willen behouden. Gezien ze zowat bijna elk jaar met een of meerdere nieuwe games of DLC voor games komen, lijkt het mij ook verstandig dat ze uitbreiden en die mentaliteit wat loslaten. Heeft ze tot nu toe niet heel erg geholpen.

0
test

@Ramirez-1 Denk dat dit meer gaat om langer de tijd te nemen voor de spellen. Als je ziet dat Zelda ToTK uiteindelijk een jaar is uitgesteld voor optimalisatie en de ontwikkeling zeker 5 jaar geduurd heeft. Bij Game Freak poepen ze er weer een game uit na 2 jaar. Vooral met Legends Arceus zag je dat de open wereld echt een Beta versie was. Wat uiteindelijk schandalig was dat het spel überhaupt uitgekomen is. Bij Scarlet en Violet ging het al een stukje beter. Ik hoop echt dat er even geen Pokemon game uitkomt tot 2025 zodat ze de komende game echt meer liefde kunnen geven. Vroeger had je echt veel content naast de postgame. Nu gooien ze er een Battle Tower in en dan is het wel gedaan. Ik mis die tijd wel. Ook vind ik dat BDSP echt te makkelijk over gedaan is. Ze hebben niet eens de moeite gedaan om de Battle Frontier van Platinum over te nemen. Dat is dan wel door ILCA gemaakt maar een remake had altijd veel extra content en was echt de moeite waard. Kijk naar ORAS en HGSS.

0

Aanbevolen voor jou