Gerucht: Metroid Prime 2 Remastered komt 'relatief snel' uit

Gerucht: Metroid Prime 2 Remastered komt 'relatief snel' uit

Ook zou er later dit jaar iets rondom The Legend of Zelda volgen

Een remaster van Metroid Prime 2: Echoes moet "relatief snel" uitkomen.

Dat claimt journalist Jeff Grubb in een nieuwe video, die hieronder valt te bekijken. "Metroid Prime 2 Remastered komt relatief snel uit, dat gaat gebeuren. (...) Het wordt wat de meeste mensen er van verwachten. Het krijgt moderne besturing en wordt in HD getoond, maar het gaat niet de liefde en aandacht krijgen die Metroid Prime kreeg, nee."

Begin dit jaar verscheen de remaster van de eerste Metroid Prime op Nintendo Switch. Toen gingen er al geruchten dat de andere twee delen uit de trilogie ook een remaster zouden ontvangen, maar niet zo'n uitgebreide grafische update als de remaster van de eerste game. Hoe dan ook is Metroid Prime 2 Remastered op moment van schrijven officieel niet aangekondigd.

Grubb meldt in de video dat fans it jaar ook iets rondom de The Legend of Zelda-franchise kunnen verwachten. "Iets met Zelda dat niet gerelateerd is aan Tears of the Kingdom gebeurt later dit jaar." Meer details geeft hij niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oracle of ages en seasons voor de switch was al aangekondigd meen ik dus als hij daar op doelt dan is het oud nieuws. Maar ik hoop eigenlijk dat ze met een 2D of 2.5D zelda bezig zijn.

0

Ages/Seasons voor de Switch Online Gameboy collection zijn al aangekondigd inderdaad maar wanneer ze komen is onbekend. Ik hoop persoonlijk op een remake van beide games ala Links Awakening voor de Switch.

0

Als het waar is dan vindt ik het enigszins jammer dat het geen grote remaster is zoals Prime 1, maar het is ook wel te begrijpen. De volledige trilogie op de Switch kunnen spelen is dan wel weer nice. Het houdt me wel eventjes zoet tot Prime 4 uitkomt (als ie ooit uitkomt)

0
test

Ik zou het ook erg jammer vinden. Had er ten tijde van MP1 Remaster nog een stukje over geschreven op Inside.gamer: https://inside.gamer.nl/nintendo-neem-alsjeblieft-de-tachtig-euro-maar-stel-ons-niet-teleur/ Maar hoe dan ook hoop ik dat het tweede en derde deel ook voor de Switch zullen verschijnen. Ze kunnen het alleen echt niet maken om dan ook veertig euro te vragen. Maar Nintendo kennende zullen ze dat gewoon doen. Ben benieuwd wat we van Zelda kunnen verwachten. Ben nog volop bezig met Tears of the Kingdom, dus voor mij geen haast. Ik zou Twilight Princess en TWW nog wel in HD willen hebben voor de Switch, maar een nieuwe 2D Zelda zou nog toffer zijn.

0

Aanbevolen voor jou