Geannuleerde Switch-versie Deliver Us the Moon komt alsnog uit

Geannuleerde Switch-versie Deliver Us the Moon komt alsnog uit

De Switch-versie moet ergens dit jaar verschijnen

Het Nederlandse KeokeN Interactive brengt vier jaar na het annuleren van de Switch-versie Deliver Us the Moon alsnog uit op de Nintendo-console.

Dat kondigde het bedrijf gisteren aan. Deliver Us the Moon verscheen eerder al op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc, maar in de loop van dit jaar moet de game dus ook naar Switch komen. Een precieze releasedatum is er nog niet.

In Deliver Us the Moon kruipen spelers in de huid van 's werelds laatste astronaut die een gevaarlijke missie moet ondernemen waar zijn leven van afhangt. Spelers reizen hierin af naar de maan. In 2023 kwam tevens vervolg Deliver Us Mars uit.

Een paar maanden voor release in 2020 werd de Switch-versie van Deliver Us the Moon geannuleerd. Toen werd gemeld dat dit aan een samenloop van factoren lag, waaronder de coronapandemie dat werkzaamheden bemoeilijkte.

KeokeN moest zoals zoveel bedrijven binnen de game-industrie de afgelopen jaren eerder een aantal werknemers ontslaan. Dit nadat de oprichters van de studio enkele maanden geen loon aan zichzelf hadden uitgekeerd. Eerder dit jaar onthulde KeokeN vijf concepten voor games in een poging partners te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou