Fysieke Switch-versie van Dave the Diver verschijnt in mei

Fysieke Switch-versie van Dave the Diver verschijnt in mei

Inclusief extra content gerelateerd aan Guilty Gear: Strive

Dave the Diver verschijn op 30 mei fysiek voor Nintendo Switch.

De fysieke editie wordt uitgebracht door Arc System Works en zal ongeveer 40 euro kosten. De fysieke versie wordt Dave the Diver Anniversary Edition genoemd. Naast het hoofdspel bevat de fysieke editie ook personages die verkleed als Guilty Gear: Strive-personages zijn, alsmede een bootskin gebaseerd op die reeks en een ritmespel. Verder wordt de game geleverd met een digitale artbook.

Dave the Diver kwam afgelopen juni uit voor pc en een digitale Switch-versie volgde afgelopen oktober. In april staat de digitale PlayStation-versie gepland. In het spel besturen spelers Dave, die in de zee op vissen jaagt met zijn harpoen. 's Avonds werkt hij vervolgens in een sushirestaurant waar zijn vangst van de dag aan klanten wordt geserveerd.

Tijdens The Game Awards afgelopen december was de game genomineerd in de categorie Beste Indie, maar die nominatie werd niet verzilverd. De nominatie leidde tot kritiek om het indelen van indiegames: Dave the Diver werd niet ontwikkeld door een onafhankelijke studio, maar door een dochteronderneming van de grote Koreaanse uitgever Nexon.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou