Fysieke editie van bejubelde rpg Sea of Stars onthuld

Fysieke editie van bejubelde rpg Sea of Stars onthuld

Verschijnt op 10 mei voor consoles

De geprezen indie-rpg Sea of Stars ontvangt dit jaar een fysieke editie.

De fysieke editie komt vanaf 10 mei beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox en Nintendo Switch, zo heeft ontwikkelaar Sabotage Studio aangekondigd. iam8bit verzorgt de fysieke versie, die in Europa ook in winkels moet komen te liggen. iam8bit biedt echter een exclusieve editie aan met handleiding, slipcase, poster, downloadcode voor de soundtrack en stickers.

Sea of Stars verscheen afgelopen jaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De rpg met zowel klassieke als moderne elementen is hevig geïnspireerd door Chrono Trigger. Componist Yasunori Mitsuda maakte zelfs muziek voor de game.

Bastiaan Vroegop beloonde de game met een 9: "Sea of Stars is een visueel prachtige jrpg met tactische gevechten en leuke puzzels. Hoewel de game nooit zijn inspiratiebronnen overtreft, is het een geweldige hommage aan oude klassiekers."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

kon het niet laten de ps5 versie te bestellen 😅. Nog steeds lekker bezig op de switch maar een tweede playtrough zal op de 5 gaan plaatsvinden 😁

0
test

Fantastische game. Ideaal voor de Steam Deck.

0

Aanbevolen voor jou