Fans speculeren over Zelda-attractie in Universal Studios na verwijderde video

Fans speculeren over Zelda-attractie in Universal Studios na verwijderde video

In de video was kort Zelda-producent Eiji Aonuma te zien

Een video waarin Zelda-producent Eiji Aonuma samen met Shigeru Miyamoto Universal Studios Orlando bezoekt, verscheen kort op Instagram en werd daarna weer verwijderd.

Volgens Eurogamer ging het om een Instagram-video van Nintendo waarin het leven achter de schermen bij Super Nintendo World in de Orlando-vestiging van Universal Studios werd getoond. In de beelden was echter ook te zien hoe Aonuma in gesprek was met Miyamoto. Kort nadat de video online kwam, werd hij weer offline gehaald.

Dat Miyamoto in de video te zien is, mag niet opvallend heten: hij is een van de hoofdverantwoordelijken voor het pretparkinitiatief van Nintendo en is al eerder op beeld verschenen. Waarom Aonuma aanwezig was, blijft echter in mysterie gehuld. De opvallende verschijning heeft er voor gezorgd dat fans speculeren over de mogelijkheid dat er een The Legend of Zelda-attractie aan het park gat worden toegevoegd.

Hoe dan ook heeft Nintendo op moment van schrijven niets bevestigd. Op gameforum Famiboards is een screenshot van de shot in kwestie te zien. Een Zelda-attractie in de Super Nintendo World-pretparken zou in ieder geval een logische zet zijn: na het succes van Switch-games Breath of the Wild en Tears of the Kingdom is de franchise meer dan ooit herkenbaar bij het grote publiek, en Nintendo werkt samen met Sony Pictures aan een live-action speelfilm gebaseerd op de reeks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

1 goede "atractie" zou de mastersword in een steen zijn, probeer er maar uit te trekken chosen one ;)

0

Aanbevolen voor jou