Fans speculeren erop los nadat Nintendo hun Direct-pagina updatet

Fans speculeren erop los nadat Nintendo hun Direct-pagina updatet

Directe aanwijzing

De Japanse divisie van Nintendo heeft hun officiële webpagina voor Nintendo Directs aangepast. Dit duidt mogelijk op een nieuwe presentatie.

De Japanse nieuwswebsite Nintendo Every ontdekte vandaag dat de officiële webpagina voor Nintendo Directs is aangepast. Hoewel het niet per se duidelijk is waarom Nintendo de pagina heeft aangepast, zijn fans ervan overtuigd dat er binnenkort een Nintendo Direct wordt uitgezonden.

View post on X

Nintendo past routinematig deze webpagina aan wanneer er een nieuwe presentatie op komst is. Het is niet vreemd dat het Japanse gamebedrijf van plan is om een reeks nieuwe games aan te kondigen, aangezien andere gamebedrijven en -studio's momenteel ook presentaties houden, zoals de Xbox Showcase en recentelijk de Playstation State of Play. Overigens staat het release-schema van first-party games van Nintendo zo goed als leeg, op Pikmin 4 in juli na.

Journalist en insider Jeff Grub beweerde eerder deze week al dat er een Nintendo Direct op komst is. Volgens hem zal deze in juli plaatsvinden. “Ik weet niet of het om een fatsoenlijke Direct gaat, of een Partner Direct, of een uitzending voor third-party-games”, zei hij in een aflevering van een Giant Bomb-podcast.

Er wordt nog steeds veel gesproken over een nieuwe Nintendo-console, maar de geruchten gaan dat deze pas halverwege volgend jaar wordt uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou