Fan giet The Legend of Zelda: Ocarina of Time in Studio Ghibli-jasje

Fan giet The Legend of Zelda: Ocarina of Time in Studio Ghibli-jasje

Dromen van een Zelda-animatiefilm

Een fan heeft The Legend of Zelda: Ocarina of Time omgevormd tot Studio Ghibli-film.

De Nintendo 64-game Ocarina of Time kwam 25 jaar geleden uit en staat bekend als een van de beste games ooit. Om dit te vieren heeft YouTuber RwanLink het spel omgevormd tot Studio Ghibli-film. De Japanse animatiestudio staat bekend om hun indrukwekkende animatiefilms, zoals Princes Mononoke en Howl's Moving Castle.

RwanLink heeft meer dan zeshonderd uur in onderstaande video gestoken. Te zien is hoe Link Kokori Forest verlaat en naar Hyrule Castle afreist. Niet alleen elementen uit Ocarina of Time hebben een rol in de video; zo zijn ook Fi uit Skyward Sword en de maskerverkoper uit Majora's Mask te zien. Het project is in Unreal Engine 5 gemaakt en toont zelfs hoe RwanLink de 'game' kan spelen door met Link in Hyrule Castle Town rond te lopen. De video is hieronder te bekijken.

Eerder deze maand kondigde Nintendo aan dat het bedrijf samen met Hollywood-producent Avi Arad en regisseur Wes Ball aan een live-action The Legend of Zelda-film werkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel tof! Jammer genoeg zie ik fan projecten nooit helemaal als legit ofzo... Vreemd, maar waar.

1
test

Heel tof gedaan! Ik hoop dat Nintendo deze fanvideo opmerkt en erdoor geïnspireerd raakt. Deze grafische stijl zou perfect passen bij een mogelijke remake van The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

1

Aanbevolen voor jou