F-Zero 99 ontvangt 'Classic Race'-modus

F-Zero 99 ontvangt 'Classic Race'-modus

Update komt morgen in Japan uit, release in het Westen nog onbekend

De Nintendo Switch Online-game F-Zero 99 wordt uitgebreid met een zogeheten 'Classic Race'-modus.

Morgen verschijnt update 1.1.0 voor de game in Japan - het is op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de update precies in het Westen uitkomt.

De belangrijkste toevoeging van deze update is de Classic Race-modus. Deze modus laat de online races meer aanvoelen als de klassieke F-Zero-games. Zo wordt het formaat van het scherm gereduceerd tot een klassieke 4:3-verhouding, zijn de parcoursen smaller en spelen er maximaal twintig mensen mee. Ook zijn Spin Attack en Skyway uitgeschakeld. De Turbo kan maar één keer per lap worden ingezet.

De update voegt ook een nieuwe item genaamd de 'lucky card' toe. De game houdt vijf races lang de rankings en wagens die gebruikt worden bij, en als deze de cijfers en wagens op de 'lucky card' matchen ontvangen spelers prijzen, zoals ervaringspunten.

F-Zero 99 werd eerder dit jaar uitgebracht. De game is gebaseerd op de oorspronkelijke SNES-game, met dezelfde graphics en parcoursen. De game is exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees en is - buiten het Switch Online-abonnement - geheel gratis.

F-Zero 99

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou