F-Zero 99 aangekondigd, exclusief voor Switch Online-leden

F-Zero 99 aangekondigd, exclusief voor Switch Online-leden

Game komt vandaag beschikbaar

Tijdens de Nintendo Direct vanmiddag werd de Nintendo Switch-game F-Zero 99 aangekondigd.

F-Zero 99 is gebaseerd op de oorspronkelijke SNES-game, met dezelfde graphics en parcoursen. Net als eerdere 99-games van Nintendo - zoals Tetris 99 en Super Mario Bros. 99 - nemen spelers het tegen andere spelers op tot er maar één overblijft.

De game is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-abonnees. Alleen een abonnement is nodig om de game te downloaden en te spelen.

De F-Zero reeks speelt zich af in een toekomst waarin een kleurrijke cast aan personages in pijlsnelle voertuigen racet. De reeks vond zoals gezegd zijn oorsprong op de Super NES. Sinds F-Zero GX in 2003 uitkwam op de GameCube, zijn er echter geen nieuwe F-Zero-games op consoles verschenen. Wel zijn er kort daarna nog enkele handheldgames in de franchise uitgekomen. Vorig jaar verscheen daarnaast F-Zero X, de N64-game binnen de reeks, op Nintendo Switch Online.

Er gingen al een tijdje geruchten over een F-Zero-game voor de Switch. Insider Pyoro, die eerder ook de inhoud van de vorige Direct correct uitlekte, hintte daar namelijk naar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

als je het woord teleurstelling nu opzoekt in het woordenboek zie je een foto van mij erbij staan terwijl ik mijn switch op mijn voorhoofd kapot mep

2
test

ja dat was wel een deceptie. Maar lijkt me wel leuk om eens te proberen. En mss doen ze t niet zomaar.

0
test

Ga de game wel ff proberen, maar dit is wel de minste keuze die ze hebben kunnen maken met de F-Zero franchise.

1

Aanbevolen voor jou