Epic probeert nog altijd Nintendo-personages in Fortnite te krijgen

Epic probeert nog altijd Nintendo-personages in Fortnite te krijgen

Het zou even moeilijk zijn als 'diamanten maken'

Epic Games probeert nog altijd Nintendo-personages aan Fortnite toe te voegen.

Dat liet Epics Saxs Persson weten aan Axios. De website vroeg aan Persson hoe moeilijk het was om dit voor elkaar te krijgen. "Ik weet niet wat het woord voor het creëren van diamanten is", zo antwoordde Persson.

Hij vervolgt: "Nintendo heeft hun strategie en wij hebben de onze, en we hopen dat we ooit hun personages kunnen gebruiken. Onze spelers zouden het geweldig vinden."

Talloze franchises hebben al hun opwachting gemaakt in Fortnite, waaronder IP's van Sony en Microsoft, maar Nintendo lijkt hier vooralsnog geen interesse in te hebben.

Afgelopen week zijn er drie nieuwe ervaringen live gegaan in Fortnite. Het gaat om Lego Fortnite, waarin alles uit Lego bestaat en spelers hun eigen thuisbasis kunnen creëren, racegame Rocket Racing van de makers van Rocket League en het muziekspel Fortnite Festival van Rock Band-ontwikkelaar Harmonix. Uiteindelijk moeten ook Rock Band-instrumenten ondersteund worden.

Epic Games liet gisteren op social media weten dat de nieuwe games binnen Fortnite blijven en dus niet tijdelijke toevoegingen zijn. "Lego Fortnite, Rocket Racing en Fortnite Festival zullen blijven."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

diamanten kun je ook niet echt namaken, tenminste niet dat ze dan ook de naam diamant krijgen. Ze worden dan vaak Zirkonia genoemd omdat ze dan duidelijk zijn voor de koper dat ze synthetisch zijn en niet natuurlijk gevormd Echte diamanten ontstaan door eeuwen aan druk op het element koolstof van de aard lagen. En ja ik kan me wel indenken dat het ongeveer net zo moeilijk is en net zo lang duurt Nintendo hun personages te laten uitlenen.

0

Aanbevolen voor jou