Eerste trailer van live-action Pokémon-serie Pokétsume getoond

Eerste trailer van live-action Pokémon-serie Pokétsume getoond

Serie wordt vanaf 20 oktober uitgezonden in Japan

In Japan is de eerste trailer van de aankomende live-action serie Pokétsume uitgebracht.

De serie werd eerder dit jaar aangekondigd en draait niet letterlijk om de bekende zakmonstertjes, maar heeft er wel deels mee te maken. In de dramaserie volgen kijkers Madoka Agaki, een afgestudeerde die besluit haar baantje in een dorpje op te zeggen en naar Tokio verhuist om bij een advertentiebureau aan de slag te gaan.

Het leven daar blijkt echter behoorlijk stressvol, maar wanneer ze een pakketje van haar moeder ontvangt met een Game Boy Pocket en Pokémon Red daarin gaat ze spelen en leert ze lessen die ze in haar echte leven kan toepassen.

De serie - wiens titel zich losjes laat vertalen naar 'Vul je zakken met avontuur', wordt vanaf 20 oktober elke donderdag uitgezonden op TV Tokyo. Het is niet bekend of de serie, die in samenwerking met The Pokémon Company wordt gemaakt, ooit buiten Japan verschijnt.

Overigens wordt de rol van Madoka vertolkt door Nanase Nishino, een voormalig lid van de Japanse muziekgroep Nogizaka46 die inmiddels als actrice en televisiepresentatrice door het leven gaat.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou