Eerste foto van Among Us-animatieserie gedeeld

Eerste foto van Among Us-animatieserie gedeeld

Animatieserie werd vorig jaar al aangekondigd

InnerSloth en CBS Studios hebben een eerste foto van de aankomende animatieserie gebaseerd op de hitgame Among Us gedeeld.

De foto is in een tweet te zien, waarbij InnerSloth meldt dat "er progressie wordt geboekt" bij het maken van de serie. Op de foto is een lege cafetaria te zien, waarin een banger hangt met de tekst "We're not dead". Het woordje 'not' is echter niet zichtbaar door een bloedspetter.

Vorig jaar werd aangekondigd dat er een animatieserie gebaseerd op Among Us wordt gemaakt. De beschrijving van de serie lijkt erg op het concept van de game: "Leden van je crew zijn vervangen door een buitenaardse gedaanteverwisselaar die chaos wil schoppen, het schip wil saboteren en iedereen wil doden. Vind de bedrieger of wordt een slachtoffer van zijn moordpogingen." Het is niet bekend wanneer de animatieserie precies verschijnt.

Among Us kwam in 2018 uit en werd in 2020 een gigantische hit. In de game moeten spelers samen een ruimteschip onderhouden, terwijl een indringer de bemanning probeert te vermoorden. Gedurende de game is het zaak uit te vinden welke speler dat is. Het spel is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou