Eerste beelden van animatieserie gebaseerd op Dead Cells uitgebracht

Eerste beelden van animatieserie gebaseerd op Dead Cells uitgebracht

Serie moet later dit jaar verschijnen

De eerste beelden van een Dead Cells-animatieserie zijn online gedeeld.

Vorig jaar bleek al dat er een animatieserie gebaseerd op de roguelike in de maak was bij de Franse studio Bobbypills, dat ook verantwoordelijk was voor de geanimeerde trailers van de game en ook de Far Cry 3: Blood Dragon-animatie Captain Laserhawk maakte.

Nu zijn hieronder dus de eerste beelden te zien. Daarbij is het geheel Frans ingesproken, maar men kan ondertiteling aanzetten in het YouTube-filmpje. De serie speelt zich af op een vervloekt eiland waar een vreemde plaag rondwaart. "Nadat de domme koning van het eiland een geneesmiddel maakt waarmee de bevolking per ongeluk in monsterlijke wezens verandert, vertellen de profeten over een held met een vlammend hoofd die de getikte koning zal vernietigen. De held blijkt echt te zijn, maar een koninkrijk redden past niet in zijn agenda en hij wil alleen met rust gelaten worden. Maar dat zit er niet in..."

Er verschijnen tien afleveringen van elk zeven minuten. Deze verschijnen op 19 juni op de Franse streamingdienst ADN. Ergens later in het jaar moet de serie ook in andere landen beschikbaar komen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou