Diverse starter-pokémon keren terug in Pokémon Scarlet en Violet-dlc

Diverse starter-pokémon keren terug in Pokémon Scarlet en Violet-dlc

Specifiek in de tweede uitbreiding, The Indigo Disk

Mensen kunnen in de aankomende uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet allerlei starter-pokémon vangen.

Dat blijkt uit een nieuwe trailer voor de uitbreiding die werd uitgezonden tijdens de Pokémon World Championships die afgelopen weekend in Japan werden gehouden. De betreffende trailer is hieronder te bekijken.

Starter-pokémon zijn pokémon waar spelers aan het begin van de games uit kunnen kiezen. Vaak zijn deze pokémon niet in het wild te vangen. Game Freak heeft nu laten weten dat veel van de starter-pokémon wel te vangen zijn in de aankomende uitbreiding The Hidden Treasure of Area Zero.

In de video zijn starter-pokémon zoals Squirtle, Mudkip, Chespin, Chimchar, Scorbunny, Totodile, Snivy, Rowlet en Fennekin te zien. Overigens zullen deze starter-pokémon in het tweede deel van de dlc beschikbaar komen. Dit tweede deel, The Indigo Disk, moet ergens in de winter uitkomen. Het eerste deel, The Teal Mask, verschijnt op 13 september.

Onder de winnaars tijdens de Pokémon World Championships 2023 vielen onder andere Luminosity (Pokémon Unite) en Vance Kelley (Pokémon TGC). Volgend jaar wordt het toernooi in Honolulu te Hawaï gehouden. The Pokémon Company heeft daarbij 200.000 dollar aan het Hawaii Wildlife Relief Fund gedoneerd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ILCA heeft prima bewezen zich over remakes te kunnen buigen. Ipv dat Nintendo met Sw/Sh al had geluisterd naar de community, maar maken exact dezelfde fouten in Sc/Vi. Heeft niks met tijd te maken, maar alles met wat ze met de feedback doen. Overigens zijn Chespin, Scorbunny, Rowlet en Fennekin al in de Sc/Vi. Dus die worden niet nieuw toegevoegd met de DLC.

[Reactie gewijzigd door Quodlibit op 14 augustus 2023 - 16:58]

0

Aanbevolen voor jou