Cult Of The Lamb ontvangt begin volgend jaar gratis content update

Cult Of The Lamb ontvangt begin volgend jaar gratis content update

Sins of the Flesh

Ergens begin volgend jaar komt er een nieuwe gratis content update voor Cult of the Lamb uit, genaamd Sins of the Flesh.

Dat werd via social media aangekondigd. Er wordt nog geen specifieke releasedatum genoemd en het is ook niet bekend wat de inhoud van de update precies is, maar duidelijk is wel dat het "nieuwe features, verhalen en meer" bevat. In onderstaande tweet is nieuwe artwork te zien. De komende weken moeten er meer details volgen.

In Cult of the Lamb leiden spelers een eigen sekte met verschillende dieren. Het doel van de game is om een loyale groep volgers op te bouwen die de goden vereren. Daarbij bouwen spelers gebouwen, voeren ze rituelen uit en vechten ze tegen rivaliserende sektes in vijf regio's. Vooral de cartooneske graphics vallen op. Het spel is beschikbaar op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Erik Nusselder gaf in de Gamer.nl-review een 8 aan de game: "Andere games zouden bezwijken onder zo’n grote hoeveelheid systemen en spelmechanieken, maar Cult of the Lamb brengt al zijn ideeën met verve samen in een bijzondere mix van een roguelite en een managementgame."

Cult of the Lamb kan op moment van schrijven met veertig procent korting via Steam aangeschaft worden voor 13,79 euro.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou