Company of Heroes Collection verschijnt op 12 oktober voor Switch

Company of Heroes Collection verschijnt op 12 oktober voor Switch

Het gaat om de eerste game en de twee uitbreidingen

Company of Heroes Collection, een overzetting van de eerste Company of Heroes, komt op 12 oktober uit op Nintendo Switch.

De Switch-versie heet Company of Heroes Collection, maar het gaat echt alleen om de eerste Company of Heroes. Wel zit alle verschenen dlc erbij inbegrepen, waaronder de twee uitbreidingen Opposing Fronts en Tales of Valor.

Het is voor het eerst dat de eerste Company of Heroes op een spelcomputer beschikbaar komt. De interface en de besturing is daar dan ook op aangepast, zodat het spel goed speelbaar moet zijn, of men de Switch nou op televisie of als handheld gebruikt.

De game gaat 24,99 euro kosten en Feral Interactive verzorgt de overzetting. Het bedrijf bracht eerder games als Alien Isolation en Grid Autosport naar de Switch.

Company of Heroes 3 is afgelopen februari overigens op pc uitgekomen, en verscheen in mei ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hele nette prijs! Deel 1 helemaal kapot gespeeld, net als deel 2. Deel 3 nog niet zoveel gespeeld door al het game geweld haha. Maar voor €25 kan ik deze versie eigenlijk niet laten liggen, even de reviews afwachten.

0

Aanbevolen voor jou