Charles Martinet zit niet in Super Mario Bros. Wonder en WarioWare: Move It

Charles Martinet zit niet in Super Mario Bros. Wonder en WarioWare: Move It

Een nog onbekende nieuwe acteur spreekt de stemmen in

Nintendo heeft bevestigd dat Charles Martinet zijn stem niet meer verleent aan personages in de aankomende Switch-games Super Mario Bros. Wonder en WarioWare: Move It.

Gisteren werd bekendgemaakt dat Martinet, die sinds begin jaren 90 zijn stem aan Mario verleent - met Super Mario 64 als eerste grote game - dit werkt naast zich neerlegt. Hij sprak ook de stemmen in van diverse andere aan Mario gerelateerde personages, waaronder Luigi en Wario. Een reden werd niet gegeven.

Er was echter nog wel onduidelijkheid over of zijn stem nog in de aankomende Mario-games die dit najaar verschijnen te horen valt. Die onduidelijkheid is nu weggenomen door Nintendo (via Eurogamer). Zowel in Super Mario Bros. Wonder als in WarioWare: Move It zal een nog onaangekondigde nieuwe acteur de stemmen voorzien.

Veel fans speculeerden bij het uitkomen van de onthullingstrailer van Super Mario Bros. Wonder al dat Martinet niet meer de stemacteur was. De stem in die trailer leek volgens hen namelijk iets anders dan ze gewend waren van Mario. Dit blijkt nu dus te kloppen.

De 2D-platformer Super Mario Bros. Wonder heeft een ander uiterlijk dan de New Super Mario Bros.-reeks. Ook uniek is een item genaamd de wonderbloem. Wanneer mensen dit item pakken, kunnen er allerlei opmerkelijke dingen gebeuren. Zo kunnen buizen tot leven komen en kan het uiterlijk van Mario en zijn vrienden compleet anders worden. Ook nieuw is een power-up waarmee Mario in Olifant-Mario kan veranderen. Spelers kunnen daarnaast met Peach, Daisy, Yoshi, Toad en Luigi spelen. De game verschijnt op 20 oktober op Nintendo Switch.

WarioWare: Move It laat spelers met in elke hand een Joy-Con-controller allerlei microgames spelen. In totaal zijn er meer dan tweehonderd van deze minispellen die elk maar een paar seconden duren en elkaar in rap tempo opvolgen. Spelers moeten daarbij allerlei bewegingen maken met hun lichaam. De game kan met z'n vieren in lokale multiplayer gespeeld worden. De game verschijnt op 3 november uit op Nintendo Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Naar mijn mening klinkt deze Mario stemacteur wat meer Micky Mouse achtig, haha 😅 Maar niet ergelijk dus ik zal me prima vermaken met de nieuwe Mario games! 👌🏻

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 22 augustus 2023 - 15:21]

0

Aanbevolen voor jou