Betrouwbare Nintendo-leaker: Partner Direct wordt volgende week vertoond

Betrouwbare Nintendo-leaker: Partner Direct wordt volgende week vertoond

De Direct zou volgens geruchten in eerste instantie deze week gepland hebben staan

Volgens betrouwbare leaker Pyoro wordt er in de loop van volgende week een nieuwe Nintendo Partner Direct uitgezonden.

Dat meldt hij op X. Pyoro heeft al meermaals correcte informatie rondom Nintendo-aankondigingen en Direct-uitzendingen gedaan - voor zover bekend heeft hij er nooit naast gelezen.

Een Partner Direct richt zich niet op games van Nintendo zelf, maar op spellen van andere uitgevers. Officieel heeft Nintendo op moment van schrijven nog niets aangekondigd.

Eerder gingen er al geruchten dat er deze week een Nintendo Direct zou worden uitgezonden, maar dit ging uiteindelijk niet door. Journalist Jeff Grubb claimde daarop dat de Direct-uitzending was uitgesteld.

View post on X
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nate zat er gewoon weer eens naast, zoals ik al voorspeld had. Zoals ze op Twitter/X ook zeggen: ‘Only trust the bird!’ Overigens geeft Pyoro zelf al aan dat hij ‘not excited’ is, wat ik zelf ook niet wordt van een Partner Direct: https://x.com/pyoro_x/status/1758493487471931708?s=46&t=LgPKQW1s3v2p00jBTWIZuA Hopelijk doet Nintendo volgende maand de Switch successor uit de doeken!

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 16 februari 2024 - 15:06]

0
test

De originele bron van het gerucht van deze week was een Braziliaanse Nintendo-site. Voor wat het waard is weet ik in ieder geval 99 procent zeker dat Pyoro er niet naast zit.

0

Klopt, maar Nate verkondigde ook dat het deze week ging gebeuren. Hij papegaait anderen vaak na en krijgt de deksel dan ook vaak op z’n neus. Maar goed, volgende week krijgen we dus (HELE grote kans) een Partner Direct inderdaad. Helaas word ik daar dan weer niet warm van. Het wordt tijd voor de opvolger van de Switch!

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 16 februari 2024 - 15:16]

0
test

Ik denk dat het feit dat we een Partner Direct krijgen, juist een goed teken is dat de onthulling van de Switch 2 niet héél lang meer op zich laat wachten :)

1

Ik denk dat je gelijk hebt, haha!

0

Aanbevolen voor jou