Betrouwbare insider hint mogelijk naar terugkeer van F-Zero

Betrouwbare insider hint mogelijk naar terugkeer van F-Zero

Game zou binnenkort in een Nintendo Direct worden onthuld

Een betrouwbare insider hint naar de mogelijkheid dat er binnenkort tijdens een Nintendo Direct een F-Zero-game wordt onthuld.

Er gaan deze week geruchten over de mogelijkheid dat in de loop van volgende week een Nintendo Direct wordt uitgezonden. Op moment van schrijven is de livestream echter nog niet officieel aangekondigd, maar Nintendo zendt in september meestal een Direct uit.

Hoe dan ook zou een van de games die daar getoond gaan worden wel eens een F-Zero-game kunnen zijn. Daar hint Pyoro naar op social media. De insider heeft eerder al correct de complete inhoud van voorgaande Nintendo Direct-stream uitgelekt en heeft dus een betrouwbare reputatie.

Pyoro lekt gewoonlijk geen directe informatie uit, maar hint er naar, waardoor volgers het zelf moeten oplossen. Hij meldt nu dat "fans van een zekere MATLAB-functie erg blij gaan worden met de komende Direct".

MATLAB is een programmeerplatform van het bedrijf MathWorks. Eén van de functies van het programma heet letterlijk 'fzero'. Dat is voor veel fans genoeg reden om er van uit te gaan dat er een F-Zero-game getoond gaat worden tijdens de nog onaangekondigde Direct.

Afgelopen juli hintte insider SyluxHunter - die eerder al correct de releasedatum van Bayonetta 3 uitlekte - naar de mogelijkheid van een F-Zero-game op Nintendo Switch. Fans speculeren dat het om een nieuwe versie van de geprezen GameCube-game F-Zero GX kan gaan.

Sinds F-Zero GX in 2003 uitkwam, zijn er geen nieuwe F-Zero-games op consoles verschenen. Wel zijn er kort daarna nog enkele handheldgames in de franchise uitgekomen. Vorig jaar verscheen daarnaast F-Zero X, de N64-game binnen de reeks, op Nintendo Switch Online.

Yakuza-bedenker Toshihiro Nagoshi, die ook verantwoordelijk was voor F-Zero GX, heeft onlangs toevallig laten weten dat hij er voor open staat om een nieuwe F-Zero-game te maken.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop het!! al was het maar een poort van de gamecube dan zou ik hem nog day one kopen

0
test

Een F-Zero game zou wel ontzettend gaaf wezen.

0

Aanbevolen voor jou