Bandai Namco werkt aan twee actiegames voor Nintendo

Bandai Namco werkt aan twee actiegames voor Nintendo

Het gaat om een 3D-game en een 2D-game

Bandai Namco Entertainment heeft twee games in samenwerking met Nintendo in ontwikkeling.

Dat blijkt uit vacatures (via Twisted Voxel). De games worden door de interne Studio 2 gemaakt. Een van de games is een 2D-game, en de ander is een 3D-game.

Meer informatie is er nog niet, al doet de vacature vermoeden dat de 3D-game een remaster of remake van een bestaande Nintendo-game is. Fans speculeren dat de 2D-game een nieuw deel in de Smash Bros.-reeks betreft.

Bandai Namco werkt veelvuldig samen met Nintendo, onder andere aan de eerder genoemde Smash Bros.-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sakurai hintte al wel naar een nieuwe Smash voor de nieuwe console. Het wordt ook wel tijd voor een nieuwe versie in de best verkopende fighter serie die er is.

0
test

Heb je een source voor die hint? Ik had wel zijn ''zo hebben we smash gemaakt'' gezien, maar daar was het vooral nog ''als Nintendo ooit nog een smash maakt, waar ik niets van weet, dan denk ik dat ik de enige ben die het kan doen''. Kwam op mij vooral over als ''ik wil het wel, maar Nintendo heeft nog niet gehapt''. Is er sindsdien nog wat gezegd?

0
test

Ik wist niet eens dat Bandai Namco meehielp met Smash Bros games. Interessant! Niet gek ook eigenlijk gezien hun ervaring met fighters.

0

Aanbevolen voor jou