Atlus-insider: Persona 3 Reload en Metaphor: ReFantazio komen naar Switch 2

Atlus-insider: Persona 3 Reload en Metaphor: ReFantazio komen naar Switch 2

De insider heeft een feilloze reputatie

Volgens de betrouwbare insider 'みどり' zal Atlus zowel Persona 3 Reload als Metaphor: ReFantazio uitbrengen op de opvolger van de Nintendo Switch.

Op X reageerde de insider op een claim van Atlus dat het bedrijf op de hoogte is van de vraag naar Persona 3 Reload op Switch, en dat het team er over praat. Volgens de insider komt de game echter naar de nog onaangekondigde Switch-opvolger, en zo ook Metaphor: ReFantazio.

De insider in kwestie heeft eerder al veel correcte informatie naar buiten toe gelekt. Zo wist hij precies hoe Persona 3 Reload zou gaan heten en wanneer de game aangekondigd werd en voorspelde hij ook de naam en gameplayonthulling van Persona 5 Tactica. Het lijkt er dan ook op dat alle gelekte informatie van de insider uiteindelijk uitkomt, zo merken ook mensen op gameforum ResetEra op.

Persona 3 Reload verschijnt op 2 februari 2024 op pc, PlayStation- en Xbox-consoles. Ook komt de game op release meteen op Xbox Game Pass uit. Het is een remake van de oorspronkelijke Shin Megami Tensei: Persona 3 die op PlayStation 2 uitkwam. In de game krijgen spelers de besturing over een student die zich aansluit bij de Specialized Extracurricular Execution Squad (SEES). Deze groep onderzoekt een vreemde afwijking genaamd de Dark Hour, waarbij ze toegang krijgen tot de Tartarus - een gigantische toren waarin monsterlijke wezens genaamd de Shadows vertoeven. Overdag gaan spelers naar school en hebben ze sociale interactie met medestudenten, wat ze 's nachts sterker maakt.

Metaphor: ReFantazio is een nieuwe rpg van het creatieve team achter de Persona-spellen, ontwikkeld door Studio Zero. Sleutelrollen zijn weggelegd voor regisseur Katsura Hashino, componist Shoji Meguro en character designer Shigenori Soejima. De game moet ergens dit jaar verschijnen op pc, PlayStation- en Xbox-consoles. De game speelt zich af in een Europese setting geïnspireerd door de Middeleeuwen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou