Aankomende Splatoon 3-dlc moet compleet andere gameplay bevatten

Aankomende Splatoon 3-dlc moet compleet andere gameplay bevatten

De Side Order-dlc voor Splatoon 3 staat nog op de planning

Nintendo werkt aan downloadbare content voor Splatoon 3 waarmee blijkbaar geheel andere gameplay wordt toegevoegd aan het spel.

Dat meldt producent Hisashi Nogami in een interview met Famitsu (via Nintendo Everything). Het gaat om de aankomende Side Order-dlc, al is daar verder nog nagenoeg niets over bekend.

Volgens Nogami gaat het in ieder geval om een "singleplayercampagne" die "compleet nieuw en anders wordt". De eerder uitgebrachte beschrijving van de dlc luidt als volgt: "In de tweede golf van deze dlc, wordt een nieuwe singleplayercampagne toegevoegd genaamd Side. Kom erachter wat er gebeurd is met Inkopolis Square, het hoofdgebied van Splatoon 2."

Het lijkt er dus op dat spelers nieuwe gameplay kunnen verwachten van de nieuwe Splatoon 3-dlc. Wanneer Nintendo meer details aankondigt is niet bekend, maar er gaan geruchten dat het bedrijf deze week een Nintendo Direct uitzendt - mogelijk worden daar meer details bekendgemaakt.

Cody Dakota gaf een 8 aan de Nintendo Switch-game: "Splatoon 3 is een uitstekend vervolgdeel dat vooral doorpakt op de beste aspecten van deel een en twee. Alles werkt net even logischer en draait zoals je mag verwachten, van de kenmerkende gameplay tot de menu’s. Behalve een uitgebreidere, leuke singleplayercampagne, hoef je echter niet op veel nieuws te rekenen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou