Weekoverzicht
dead or alive 6

Nieuws van de week: Season pass van 90 euro en filmversie Sonic gelekt

Verder updates voor Red Dead Online en Anthem

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Heb je wat gemist of wil je nog even alles op een rijtje hebben? Wij hebben het belangrijkste nieuws bij elkaar gezet voor een makkelijk overzicht in het nieuws van de week.

Eerste season pass voor Dead or Alive 6 kost 90 euro

De seizoenspas van Dead or Alive 6 kost 89,99 euro op Steam, Microsoft Store en PlayStation Store en bevat in totaal 62 outfits en twee nieuwe speelbare vechters. Er worden 26 kostuums uitgebracht in maart, in zowel april als mei worden 13 outfits toegevoegd aan het spel en juni brengt twee personages met elk vijf outfits naar Dead or Alive 6.

Deze maand krijgt Dead or Alive 6 een aantal nieuwe outfits die in het teken staan van een bruiloft. De Happy Wedding-update wordt in twee delen uitgebracht en bevat 26 kostuums. De vechter Mai Shiranui wordt in juni geïntroduceerd in Dead or Alive 6, als onderdeel van de samenwerking met The King of Fighters XIV. Een tweede, nog niet onthuld personage wordt ook dezelfde maand toegevoegd aan het spel.

Lees meer

Dead or Alive 6

Filmversie van Sonic the Hedgehog gelekt

Een aantal afbeeldingen onthullen hoe Sonic the Hedgehog er vermoedelijk uit gaat zien in de live-action-film die eind dit jaar moet verschijnen. Het marketingbedrijf Hamagami/Carroll plaatste de promotiebeelden, waarop het ontwerp en de stijlgids van het personage te zien is, op hun website en al snel hierna werden deze weer verwijderd.

Niet veel later verscheen op de website van TSSZ News een afbeelding van het volledige lichaam van de filmversie Sonic the Hedgehog. Het uiterlijk van het personage komt overeen met de eerder gelekte afbeeldingen en laat zien dat Sonic kleinere ogen heeft dan normaal, rode Nike-schoenen draagt en dat de witte handschoenen onderdeel zijn geworden van zijn vacht.

Lees meer

Sonic

Hoofdverhaal Days Gone heeft zes uur aan cutscenes

Vorig jaar onthulde producent John Garvin al dat het hoofdverhaal van Days Gone ongeveer dertig uur aan content heeft. Dit is echter alleen zo als de speler het "gouden pad" neemt in verhaal, wat betekent dat het ontdekken van de wereld en het volgen van andere missies nog meer tijd in beslag gaat nemen.

Uitgever Sony Interactive Entertainment heeft Days Gone recentelijk getoond aan een aantal Europese journalisten. Hierbij is onthuld aan de Deense website GameReactor dat van de dertig uur aan content, het spel zes uur aan cutscenes bevat. Hiermee belandt Days Gone in het rijtje met God of War, Spider-Man en Horizon Zero Dawn, waarvan de cutscenes ook ongeveer zes uur in beslag nemen.

Lees meer

Days Gone

'Xbox One zonder disk drive komt in mei uit'

Vorig jaar waren er al geruchten over een Xbox One-console zonder disk drive met de codenaam 'Xbox Maverick'. Windows Central claimt nu dat de console Xbox One S All-Digital Edition gaat heten en ergens begin mei uitkomt. Reserveringen voor de console zouden in april starten.

Windows Central heeft verder nog geen details over de console, die bedoeld moet zijn voor mensen die games alleen digitaal kopen en spelen, gegeven. Ook een prijs is nog niet bekend, al lijkt het logisch dat de console goedkoper wordt dan de Xbox One-modellen met disk drive.

Lees meer

Xbox One

Grote update voor Red Dead Online introduceert nieuwe gameplay, wapens en meer

Dankzij de grote Red Dead Online-update worden onder andere nieuwe gameplay-modi toegevoegd. Zo worden dagelijkse uitdagingen, een Free Roam-event genaamd Fools’ Gold, Target Races en nieuwe vissersuitdagingen beschikbaar gesteld. Hiernaast komen binnenkort nieuwe Showdown-modi waarin spelers en teams tassen moet afleveren, loot van elkaar moeten stelen en uiteraard moeten overleven.

Wat betreft nieuwe wapens is de Rare Shotgun nu al beschikbaar en kunnen spelers de Evans Repeater aanschaffen via de catalogus bij de diverse wapensmidsen. Ook nieuwe kleren zijn toegevoegd, inclusief speciale kledingstukken die alleen tijdelijk beschikbaar zijn.

Lees meer

Red Dead Online

Death Stranding loopt achter op oorspronkelijk schema

Death Stranding loopt iets achter op schema. Dit antwoordt de Metal Gear Solid-bedenker wanneer hem wordt gevraagd hoe de ontwikkeling van de game verloopt: "Veel studio's lopen achter wat releasedatum betreft. Death Stranding loopt iets achter op het oorspronkelijke schema, maar de game is niet veel vertraagd."

Ook vertelt hij dat hij prioriteiten moet stellen om de releasedatum te halen: "De compromissen die gemaakt moeten worden zijn aanzienlijk. Als het om een amateuristisch kunstwerk gaat, kun je gewoon doorgaan met ontwikkelen tot je tevreden bent. Maar juíst omdat er een deadline is, moeten we doelen stellen, prioriteren en zorgen dat de game af komt.

Lees meer

Death Stranding

Nintendo kondigt Labo: VR-pakketten aan voor de Switch

Nintendo noemt de kartonnen bril, waar het Switch-scherm in kan worden geschoven om zo een vr-bril te maken, de Toy-Con-VR-bril. Het standaard pakket bevat deze bril, alsmede vijf projecten om te bouwen: de Toy-Con-knaller, het Toy-Con-fototoestel, de Toy-Con-vogel, het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-olifant. Ook zit er een schermhoes en een veiligheidskap in het pakket.

Wat voor game-ervaringen er bij Labo: VR worden geleverd, is nog maar deels bekend. Zo geeft Nintendo als voorbeelden de mogelijkheid om een alien-invasie tegen te houden met de knaller en foto's te maken van het zeeleven met het fototoestel. Meer informatie volgt later nog, zo valt er te lezen op de website van Nintendo.

Lees meer

Labo VR

Microsoft komt met nieuws rondom Halo: The Master Chief Collection

Microsoft deelt op 12 maart meer nieuws over Halo: The Master Chief Collection. Dat is het bedrijf van plan om te doen tijdens de nieuwe aflevering van Inside Xbox. Om wat voor nieuws het precies gaat, is niet bekend, maar fans hopen dat er wellicht een remaster wordt toegevoegd van Halo: Reach. Op die manier zijn alle Halo-games speelbaar op Xbox One.

Microsoft laat weten dat het daarnaast ook meer te vertellen heeft over DayZ en One Piece: World Seeker, en er staat nieuws op stapel over aankomende games die naar Xbox Game Pass komen.

Lees meer

Uitvallen PS4-consoles in volgende Anthem-update opgelost

Chad Robertson, hoofd van de live-service van BioWare, vertelt op Twitter dat er meerdere oorzaken zijn gevonden voor het uitvallen van PlayStation 4-consoles tijdens het spelen van Anthem. Een oplossing voor dit probleem is volgende week beschikbaar via een update voor het spel.

Deze week werd in een livestream met hoofdproducent Ben Irving de update van 12 maart besproken. Zo worden er een aantal bug- en crash-fixes toegevoegd aan Anthem, maar kunnen spelers straks ook uit zichzelf weer tot leven gebracht worden tijdens evenementen, in plaats van dat ze moeten wachten op een teamgenoot om geholpen te worden.

Lees meer

Anthem

Nieuwe beelden van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt

Nadat eerder al details rondom Firestorm, de aankomende battle royale-modus voor Battlefield 5, werden gelekt, is nu ook een video met meer details naar buiten gekomen. In de tutorial video wordt getoond dat Firestorm speelbaar is voor spelers in hun eentje, met z'n tweeën en met Squads bestaande uit vier spelers. Daarnaast toont de video de map en de omgevingen waar spelers mee te maken krijgen.

Elke ronde bestaat uit maximaal 64 spelers en laat spelers kiezen tussen dezelfde rollen die beschikbaar zijn in de andere spelmodi van Battlefield 5, Assault, Medic, Recon en Support. Ook krijgt Firestorm een systeem waarmee spelers kunnen zoeken naar een groep.

Lees meer

Battlefield 5

Dit artikel delen:

Lees meer

Magic Arena gaat de strijd aan met Hearthstone Halo: Infinite is het perfecte moment voor een ‘spirituele reboot’
2

Reacties op: Nieuws van de week: Season pass van 90 euro en filmversie Sonic gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 9 maart 2019 11:39
  Ik blijf er bij dat deze Sonic er niet verkeerd uit ziet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • KingofHearts045

  • 10 maart 2019 00:09
  Not my sonic!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.