Weekoverzicht

Nieuws van de week: No Man's Sky-update en Game Awards

Met The Game Awards

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
In het nieuws van de week bekijken we wekelijks het belangrijkste nieuws. Wat is er deze week allemaal gebeurd in gameland?

Inhoud update No Man's Sky bekend

De Foundation-update voor No Man's Sky verschijnt deze week, en ontwikkelaar Hello Games heeft vrijgegeven wat er precies met deze update wordt toegevoegd.


Zo is de game nu te spelen in drie modi: regulier, Creative, en Survival. In de Creative-modus moeten spelers een zo groot mogelijke basis proberen te bouwen en in de Survival-modus wordt de game een stuk uitdagender.

Basissen bouwen is nu ook toegevoegd, evenals de functie om vanuit elk ruimtestation te kunnen teleporteren naar de thuisbasis. Spelers kunnen nu ook nieuwe objecten bouwen: save-points komen van pas in Survival en Permanent waypoints helpen bij het terugvinden van belangrijke locaties.

Tenslotte kunnen spelers nu ook Freighters huren, die kunnen helpen met het vervoeren van nieuwe loot en verschillende items.

De volledige patchnotes zijn te vinden op de website van No Man's Sky.

De multiplayermodus van Titanfall 2 is vanaf vandaag gratis speelbaar op pc en Xbox One voor Origin Access- en EA Access-gebruikers. De gratis multiplayer is speelbaar tot en met 4 december.

Vanaf 2 december is de multiplayer voor iedereen en ook op PlayStation 4 gratis te spelen

Het betreft de volledige multiplayer met alle maps, modi en wapens. Hierbij zit ook de Angel City’s Most Wanted downloadable content, die 1 december verschijnt. De gratis dlc bevat de Wingman Elite Pistol, zes nieuwe Titan-kits en een nieuwe Pilot-executie.

Spelers die Titanfall 2 gepre-ordered had kunnen vandaag al aan de slag met de dlc. Alle progressie in de multiplayertrial wordt meegenomen naar de volledige game.

Game designer Hideo Kojima heeft nieuwe beelden getoond van zijn nieuwste game, Death Stranding.

In de korte, cinematische trailer valt te zien hoe een net geklede man een baby probeert te smokkelen door een oorlogsgebied. De man wordt opgejaagd door skelet-achtige WO2-soldaten, aangevoerd door modern uitziende militair, gespeeld door Hannibal-acteur Mads Mikkelsen.

Nintendo heeft tijdens The Game Awards twee nieuwe trailers getoond van The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Bioware heeft bijna vijf minuten aan gameplaybeelden van Mass Effect: Andromeda laten zien. Dit deed de ontwikkelaar tijdens The Game Awards.

Als de Pathfinder bezoeken spelers naar een nieuw thuis voor de mensheid in het verre sterrenstelsel Andromeda. Spelers kunnen de werelden doorkruisen met behulp van een Nomad-landvoertuig en de omgeving scannen op aanwijzingen.

Mass Effect: Andromeda verschijnt in het voorjaar van 2017 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Het Nexus-ruimtestation in Mass Effect: Andromeda Releasedatum Dreamfall Chapters voor PS4 en Xbox One bekend
0

Reacties op: Nieuws van de week: No Man's Sky-update en Game Awards

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.